3+1 ρομαντικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

3.6K

Η γιορτή του Έρωτα είναι μόλις λίγες ώρες μακριά! Γιόρτασε τον έρωτα σου κλείνοντας το τραπέζι σου κάπου ρομαντικά, ειδυλιακά και γευστικά! Εμείς σου προτείνουμε 3+1 αγαπημένα μας ρομαντικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Remvi, Καλαμαριά

Πάντα με στυλ σ’ ένα από τα ωραιότερα σημεία της Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά και με θέα τη θάλασσα, η Remvi είναι η ιδανική επιλογή για μία ρομαντική έξοδο του Αγίου Βαλεντίνου! Η μοντέρνα διακόσμηση με τα απαλά χρώματα και τα minimal στοιχεία, οι κρυφοί φωτισμοί, η ντιζαϊνάτη επίπλωση, είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στον χώρο. Η θέα στον πανέμορφο κόλπο του Θερμαϊκού, παρέα με τα εύγευστα μεσογειακά πιάτα , θα σε ταξιδέψουν! Αξίζει να δοκιμάσεις φρεσκότατα ψάρια και την βραβευμένη αστακομακαρονάδα που θα σε μαγέψει.  

Sushija, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

ρομαντικά εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Sushija είναι ένα hot spot της πόλης για σούσι και ιαπωνική κουζίνα. Μοντέρνος και μοδάτος χώρος με σύγχρονο design και artistic αναφορές θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο εσένα και το άλλο σου μισό! Το πλούσιο μενού  καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα παραδοσιακών συνταγών αλλά και new style sushi  που απογειώνουν τις αισθήσεις. Δοκίμασε ταρτάρ τόνου, σαλάτα από φύκι, spicy tuna rolls, shrimp και chicken noodles, kobe beef, μαύρο μπακαλιάρο, τόνο τατάκι, γαρίδες tempura, λαυράκι μάνγκο και πολλές ακόμα εξωτικές γεύσεις που θα συνδυάσεις με φανταστικά κοκτέιλ. Αν ψαχνετε ένα καλό sushi bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάντε την κράτησή σας online στο Sushija και απολαύστε τις εκπτώσεις του e-table.gr στα καλύτερα ιαπωνικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

Χρυσικός, Ωραιόκαστρο

ρομαντικά εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Χρυσικός στο Ωραιόκαστρο, είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό γεύμα υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτει διεθνή κουζίνα και ένα χαλαρό, άνετο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με ιδιαίτερο στιλ και μαγευτική θέα στο δάσος. Τα περιποιημένα τραπέζια, το τζάκι στον εσωτερικό χώρο και ο καταπράσινος εξωτερικός κήπος, αποτελούν τα μεγαλύτερα ατού του εστιατορίου μαζί με την εκλεκτή κουζίνα του. Το μενού προσφέρει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και κυρίως για τους εσένα που αγαπάς το καλό φαγητό. Δοκίμασε λιγκουίνι με μοσχαρίσια φιλετάκια αρωματισμένο με φασκόμηλο και σάλτσα ντομάτας, ψαρονέφρι με δαμάσκηνα με σως από γλυκό κρασί και φέτα, φιλετάκια από κοτόπουλο παναρισμένα με σουσάμι και σως κάρυ και πολλές ακόμα σπεσιαλιτέ υψηλής γαστρονομίας!

Το Μανιτάρι

Αν και βρίσκεται στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Σοφούλη, στην Καλαμαριά, έχει καταφέρει να γίνει σημείο γευστικής αναφοράς στην πόλη – και καθόλου τυχαία. Από το 2010 που άνοιξε τις πόρτες του, το Μανιτάρι σερβίρει τις άκρως προσεγμένες προτάσεις του, ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, σε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Μεταξύ άλλων, η εποχιακή κάρτα του consulting chef –βραβευμένου με χρυσό σκούφο– Δημήτρη Παμπόρη ξεχωρίζει για το mix & match των πρώτων υλών, που πέρα από την ποιότητά τους, καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα, αλλά και για τις συνταγές επίσης από διάφορα μέρη της χώρας. Λεωνίδας Παντσιούκας είναι εκείνος που ετοιμάζει τις εξαιρετικές γεύσεις της new age κουζίνας, σερβιροντάς μας απολαυστικές προτάσεις όπως το ζουμερό κριθαρότο με σαλάμι Λευκάδας, η τραβηχτή πίτα Μάνης με ζύμη από ελαιόλαδο γεμιστή με σύγκλινο, χόρτα και κρέμα φέτας με ταχίνι, η χοιρινή μπριζόλα μαριναρισμένη για 24 ώρες σε πετιμέζι και σόγια, οι παραδοσιακές χυλοπίτες με μπολονέζ από λουκάνικο Τζουμαγιάς, πιάτα που εγγυώνται πως, όποιος έστω δοκιμάσει, θα γίνει τακτικός θαμώνας! Την εκλεκτή κάρτα συνοδεύει άριστα η ενημερωμένη λίστα κρασιών, αποκλειστικά ελληνικού αμπελώνα. 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close