Δοκίμασε το νέο mix it up μενού του wagamama με -20%

677

Οι διακοπές και οι παραλίες αξίζει να περιμένουν λίγο για να μπορέσεις να δοκιμάσεις το νέο mix it up μενού του wagamama.

Πέντε νέα απολαυστικά συνοδευτικά αλλά και πολλά ποιοτικά κυρίως πιάτα, εμπνευσμένα από την ασιατική παράδοση σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα απολαύσεις μαζί με τα ήδη αγαπημένα σου στο wagamama με 20% έκπτωση έως 31/07/2017.

Κάνε κράτηση στο wagamama Golden Hall με -20%

Κάνε κράτηση στο wagamama Κηφισιάς με -20%

Τα νέα πιάτα του wagamama:

Duck wraps: Ψιλοκομμένο τραγανό φιλέτο μπούτι πάπιας σερβιρισμένο με αγγούρι και φρέσκο κρεμμυδάκι που συνοδεύεται απο pancakes και γλυκιά cherry hoisin sauce.

Hirata steamed buns: Δύο μικρά αφράτα ασιατικά ψωμάκια στον ατμό που σερβίρονται με ιαπωνική μαγιονέζα και φρέσκο κόλιανδρο. Χοιρινό και μήλο παναρισμένο σε φρυγανιά panko, μοσχάρι με κορεατική σάλτσα μπάρμπεκιου και κόκκινο καραμελωμένο κρεμμύδι, ανάμεικτα μανιτάρια και μελιτζάνες παναρισμένες σε φρυγανιά panko.

Suribachi chicken wings: Νόστιμες τραγανές φτερούγες κοτόπουλο σε πικαντική yakitori σάλτσα γαρνιρισμένες με φρέσκο κρεμμυδάκι και ανάμεικτους σπόρους σουσαμιού.

Bang bang cauiflower: Τραγανό κουνουπίδι ελαφρά ζεματισμένο στο wok με πικάντική σάλτσα firecracker, κόκκινο και φρέσκο κρεμμυδάκι γαρνιρισμένο με φρέσκο τζίντζερ.

Shirodashi ramen: Xορταστικό ραμεν με αργoψημένο χοιρινό μαριναρισμένο σε σάλτσα bulgogi και νουντλς σε πλούσιο ζωμό κοτόπουλο με dashi και miso που γαρνίρεται με σπανάκι baby, φρέσκο κρεμμυδάκι, φύκι και βρασμένο αυγό.

Steak bulgogi: Τρυφερό μαριναρισμένο μοσχάρι και τηγανητή μελιτζάνα με miso σερβιρισμένα σε soba νουντλς ψημένα με σάλτσα bulgogi γαρνιρισμένα με φρέσκο κρεμμυδάκι, kimchee και μισό αυγό.

Grilled duck donburi: Ψιλοκομμένο φιλέτο μπούτι πάπιας με spicy teriyaki sauce. σερβίρεται με τριμμένο καρότο, mangetout, γλυκοπατάτα και κρεμμύδι σε ρύζι ιαπωνικού τύπου. συμπληρώνεται ιδανικά με τραγανό τηγανητό αυγό, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και συνοδεύεται με kimchee.

Koumi donburi: Ένα καλοκαιρινό πιάτο με ιαπωνικό ρύζι και σάλτσα από lime yakitori. σερβίρεται με μπρόκολο, μανιτάρια, κόκκινο κρεμμύδι, κόλιανδρο, δυόσμο, chillies και oyster sauce. γαρνίρεται με σπανάκι baby.

Super raw salad: Μια ιδιαίτερα δροσερή σαλάτα με κινόα, πράσινα φύλλα σαλάτας, κόκκινο κρεμμύδι, ρέβα και καρότο. Γαρνίρεται με τηγανητά κρεμμυδάκια και αβοκάντο και σερβίρεται με miso sesame dressing.

Οι δυο απολαυστικοί και καλοκαιρινοί χυμοί:

Super green: Με μήλο, μέντα, σέλινο και lime.

Positive: Με ανανά, lime, σπανάκι, αγγούρι και μήλο.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close