Celebrity Choice: Το Αγαπημένο Φαγητό της Jennifer Aniston

479

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, έγινε γνωστή ως Rachel Green στα Φιλαράκια και -μην ξεχνιόμαστε- είναι μισή Ελληνίδα, η Jennifer Aniston είναι μία από τις ηθοποιούς που πάντα απασχολούν τα μέσα για ο,τι κι αν κάνουν από τα επαγγελματικά  μέχρι τα προσωπικά τους.

Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και σας το αποκαλύπτουμε και δεν είναι άλλο από τα nachos. Η ίδια έχει ομολογήσει την αγάπη της στις λαχταριστές λιχουδιές λέγοντας χαρακτηριστικά «Τηγανίζω μόνη μου τα chips. Απλά παίρνω μια tortilla, την κόβω σε τρίγωνα και τα πετάω σε λάδι καρύδας». Και ποιος μπορεί να την αδικήσει, εδώ που τα λέμε, αφού τα μεξικάνικα nachos προσφέρουν μοναδική γεύση στον ουρανίσκο μας είτε σκέτα είτε με τα λοιπά συνοδευτικά τους.

Όπως πολύ καλά γνωρίζει και η Aniston, τα nachos είναι ουσιαστικά τηγανισμένα κομμάτια από tortilla και έχουμε να ευχαριστούμε τον Ignacio Nacho Anaya γι’ αυτό. Πρόκειται για τον maître ενός ξενοδοχείου που το 1943, όταν οι γυναίκες των Αμερικανών στρατιωτών έφτασαν στο εστιατόριο αφότου είχε κλείσει, έφτιαξε το snack ειδικά για εκείνες με τα λιγοστά διαθέσιμα υλικά που είχε (tortilla και τυρί).

Στις μέρες μας, η δημοφιλία του πιάτου έχει οδηγήσει σε πολλές παραλλαγές του με toppings, όπως μαύρα φασόλια, κιμά, guacamole, cheddar, μαρούλι, σπανάκι, lime, πίκλες κρεμμύδια, sour cream, pico de gallo και πολλά άλλα που ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα του ενδιαφερόμενου.

Είμαι σίγουρη πως θα θέλατε τώρα μια πιατέλα με nachos με διάφορα toppings και μια παγωμένη μπύρα, όπως και άλλα διάσημα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας. Βρείτε τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια μέσα από το e-table.gr.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close