Ψάχνεις ιταλική κουζίνα στο κέντρο;

580

Η ιταλική κουζίνα έχεις γεύσεις πολύ κοντά σε εμάς, και σίγουρα πρόκειται για μια κουζίνα που όλοι αγαπούν. Τα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα είναι πολλά και αν ψάχνεις που θα απολαύσεις ιταλική κουζίνα σου παρουσιάζουμε τέσσερα στο κέντρο της πόλης που απευθύνονται σε απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ξεκινάμε από ένα νέο all day στέκι στο Κολωνάκι, το Pepe Aperitivo στην Τσακάλωφ όπου όχι μόνο θα φας αυθεντικό ιταλικό φαγητό αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την έξοδό σου από νωρίς το απόγευμα μετά την δουλειά με μια πολύ αγαπητή στους Ιταλούς συνήθεια, το aperitivo, που σημαίνει ελαφρύ ποτό με κάτι να τσιμπάς, πριν περάσεις στα νόστιμα πιάτα του.

Συνεχίζουμε με το Cosca στο Κουκάκι  όπου η σισιλιάνικη κουζίνα του μαγεύει εδώ και χρόνια τους λάτρεις του ιταλικού φαγητού. Ιδιαίτερα πιάτα της νοτιας Ιταλίας με ;eμφαση στα θαλασσινά αλλά και αγαπημένα πιάτα με pasta και αρκετά ριζότι.

Άλλος ένας γευστικός προορισμός για ιταλικό είναι και το La Pasteria στο Κολωνάκι. Εκεί θα γευτείτε σε λογικές τιμές, χειροποίητα ζυμαρικά, αυθεντική ιταλική πίτσα με λεπτή ζύμη, νόστιμα antipasti και ιταλικά γλυκά.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έκτος λίστας το εστιατόριο Fuga στο Μέγαρο Μουσικής όπου το ρομαντικό και κομψό περιβάλλον συναντά την ιταλική κουζίνα. Η Fuga είναι ιδανικός προορισμός για νωρίς το βράδυ ή ακόμα και μετά από μια παράσταση στο Μέγαρο.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close