Τα αγαπημένα κινέζικα εστιατόρια της Αθήνας!

869

Αν σας αρέσει πολύ το κινέζικο, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να πάτε εκτός συνόρων μιας και στο e-table.gr συνεργαζόμαστε ε μερικά από τα καλύτερα κινέζικα εστιατόρια στην Αθήνα! Η πάπια Πεκίνου, τα spring rolls, τα won ton και noodles διάφορων ειδών σίγουρα είναι μερικοί από τους λόγους για να το επισκεφτούμε σήμερα κιόλας! Επιλέξαμε λοιπόν τα αγαπημένα κινέζικα των χρηστών του e-table.gr και σας τα προτείνουμε!

Fan Fan στην Ηλιούπολη, το κινέζικο εστιατόριο που διαθέτει ένα πλούσιο μενού και φυσικά την διάσημη παπια Πεκίνου! Μην διστάσετε να το επισκεφτείτε ακόμα και Παρασκευή ή Σάββατο (20:00 – 23:30) καθώς διαθέτει πλούσιο μπουφέ μόνο 12 ευρώ το άτομο για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά.

FuLu στους Αμπελόκηπους , ένα εστιατόριο μικρό και πολύ οικονομικό με πολλά και νόστιμα ορεκτικά για να επιλέξεις αλλά και κυρίως πιάτα που θα κάνουν την διαφορά , όπως το κοτόπουλο με την καραμέλα όπου αξίζει να δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία!

Άλλο ένα κινέζικο που αγαπούν πολύ οι χρήστες μας είναι το Chau’s Chinese & Vietnamese Restaurant  στην Ηλιούπολη όπου εδώ και 20 χρόνια σερβίρει ξεχωριστά πιάτα όχι μόνο τη κινέζικης αλλά και της βιετναμέζικης κουζίνας.

Στα τοπ αγαπημένα κινέζικα είναι και το China’s Fantasy στον Νέο Ψυχικό όπου από το 1995 μέχρι και σήμερα έχει διατηρήσει την ποιότητα του φαγητού και την εξυπηρέτηση των πελατών σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε οπωσδήποτε στο Saipan στο Χαλάνδρι, ένα κινέζικο με φανατικό κοινό που έχει βραβευθεί αρκετές φορές για την ποιότητα του και το νόστιμο φαγητό του .Το μενού του δεν περιορίζεται μόνο στην Κίνα αλλά μας ταξιδεύει και σε άλλες χώρες της Ανατολής όπως την Ταϊλάνδη, Κορέα και Ινδονησία.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close