4+1 ταινίες με πρωταγωνιστή το φαγητό!

577

Δε γίνεται να είσαι λάτρης του φαγητού και να μην εμπνέεσαι, όταν ξαφνικά κάποιος  μαγειρεύει μπροστά σου high definition σε μία οθόνη σινεμά, προσφέροντας σου ένα μαγευτικό οπτικοακουστικό θέαμα. Ξέρουμε, ναι. Θα προτιμούσατε να είστε από την άλλη πλευρά της οθόνης και να δοκιμάζατε τα θεσπέσια αυτά πιάτα αλλά οι «κακοί» άνθρωποι του Hollywood φρόντισαν να τα απολαύσουν οι ίδιοι με το cast. Οπότε προς το παρόν, απολαύστε (οπτικά) μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες με φαγητό

1. Chef 

Είναι ταινία του 2014 που συγκέντρωσε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Jon Favreau, o Dustin Hoffman, η Sofía Vergara και η Scarlett Johansson. Ο Favreau είναι ένας επαγγελματίας chef που παρατάει τη δουλειά του σε ένα διάσημο εστιατόριο του L.A. για να ανοίξει ουσιαστικά μία καντίνα. Καταλαβαίνεται τι φαγητά θα παρελάσουν μπροστά σας…

2. Jiro Dreams of Sushi

Για εσάς που είστε λάτρεις του sushi, αυτή η ταινία σίγουρα πρέπει να προβληθεί στην οθόνη σας. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τον διάσημο sushi chef, Jiro Ono, και την αφοσίωση στην τέχνη του. Ξεδιπλώνει το ταλέντο του και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

3. Waiteress

Η ιστορία θέλει μία έγκυο σερβιτόρα να πειραματίζεται στην τέχνη της τάρτας για να κερδίσει έναν τοπικό διαγωνισμό και να μπορέσει να αφήσει τον άντρα της. Όταν γνωρίζει ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή της, η δουλειά της γίνεται περισσότερο χόμπι κι ακόμη περισσότερες τάρτες περνάνε μπροστά από τα «καημένα» μάτια μας.

4. No Reservations

Το No Reservations είναι μία ταινία για μία top chef (Catherine Zeta-Jones) που από εκεί που είναι προσκολλημένη με τη δουλειά της, ξαφνικά μετά από ένα τραγικό ατύχημα, πρέπει να γίνει κηδεμόνας της ανιψιάς της. Τότε όλα αλλάζουν και ένας sous chef (Aaron Eckhart) έρχεται στην κουζίνα αλλά και στη ζωή της για να σώσει την κατάσταση.

5. Ratatouille

Τώρα, αν θέλετε και κάτι πιο ανάλαφρο που να μπορείτε να δείτε οικογενειακώς, τι καλύτερο από τον ποντικό Remy  που ξεδιπλώνει την τέχνη του σε ένα γαλλικό εστιατόριο μαζί με τον Alfredo Linguini, το παιδί για τα σκουπίδια που κι αυτό όπως κι ο Ρατατούης έχουν όνειρο να γίνουν να φτάσουν ψηλά.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close