4+1 Προτάσεις για Φαγητό στο Λαύριο

3.2K

Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, το Λαύριο αποτελεί συχνά προορισμό για μπάνιο ή για μια μίνι απόδραση από την πόλη. Μάλιστα πολύς κόσμος το επιλέγει και για τις καλοκαιρινές του διακοπές. αν είστε κι εσείς ανάμεσα σε αυτούς που πηγαίνουν για μια βουτιά εκεί κοντά, σας παρουσιάζουμε πέντε εστιατόρια για καλό φαγητό που δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους.

Ξεκινάμε την βόλτα μας από το ιταλικό εστιατόριο Da Vittorio Seaside, ένα εστιατόριο που εδώ και χρόνια έχει εδραιωθεί στην περιοχή. Οι γεύσεις του ιταλικές με πολλά στοιχεία από όλη την Μεσόγειο. Στο Da Vittorio θα δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα με pasta, risotti αλλά και αρκετές ναπολιτάνικες σπεσιαλιτέ μιας και ο σεφ Vittorio Covelli προέρχεται από εκεί.

Περνώντας σε κάτι πιο παραδοσιακό, κάνουμε μια στάση στην ταβέρνα Αυλή, που βρίσκεται και αυτό στην θάλασσα και προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και νόστιμα μεζεδάκια  που θα συνοδεύσουν άριστα το κρασί που προσφέρει η Αυλή, από αποκλειστικά από οινοπαραγωγούς από τα Μεσόγεια.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά τότε σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον Καραχάλιο. Μια ψαροταβέρνα, ακριβώς στο λιμάνι του Λαυρίου, με ψάρια και θαλασσινά που ψαρεύονται από τους ίδιους του ιδιοκτήτες του εστιατορίου.

Μια καλή επιλογή για οικογενειακά γεύματα είναι ο Παλιός Σταθμός με νόστιμο φαγητό και οργανωμένο παιδότοπο για τα παιδιά! Το μενού είναι γεμάτο νόστιμα ελληνικά φαγητά και πιάτα που θα αρέσουν σε όλους!

Τέλος, κλείνουμε με την ψαροταβέρνα Φόρος, ένα εστιατόριο με μεγάλη ιστορία σχεδόν μισού αιώνα. Ο φόρος βρίσκεται πάνω στην θάλασσα, και προσφέρει θαλασσινά και ολόφρεσκα ψάρια σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

Αν είχατε στα σχέδια σας μια μίνι απόδραση για μπάνιο ή φαγητό στο Λαύριο αλλά δεν ξέρατε που να πάτε για φαγητό, επιλέξτε ένα από τα παραπάνω εστιατόρια, κάντε την κράτησή μέσα από το e-table.gr και κερδίστε εκπτώσεις και προνόμια.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close