3+1 μέρη για φαγητό στα Χανιά

828

Τα Χανιά είναι μια πόλη που ξέρει πώς να ικανοποιήσει τα γούστα κάθε επισκέπτη και κατοίκου, αφού διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, πολλά κέντρα διασκέδασης και –φυσικά- εκπληκτικό φαγητό. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια στα Χανιά και σας τα παρουσιάζουμε.

Η μουσική ταβέρνα Αδέσποτο προσφέρει στους πελάτες της ένας άκρως ειδυλλιακό χώρο από πέτρα, ξύλο και λουλούδια για να απολαύσουν το φαγητό τους. Οι συνταγές της Κρητικής κουζίνας με αγνό παρθένο ελαιόλαδο δικής τους παραγωγής που θα βρείτε εκεί θα σας ικανοποιήσουν μέχρι και την τελευταία μπουκιά.

Το Kalamaki restaurant, με την εμπειρία 40 χρόνων που διαθέτει, προσφέρει μια γευστική εμπειρία με μαγειρευτά φαγητά, φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, κρεατικά σχάρα και πλούσιες μακαρονάδες. Το μαγαζί προτείνει το κλέφτικο σχάρας με 3 τυριά, την τσιπούρα σχάρας και την ελληνική μακαρονάδα με λιαστή ντομάτα.

Οι Γλωσσίτσες είναι ένα πιστοποιημένα βιολογικό εστιατόριο στο παλιό Λιμάνι της πόλης με ελληνική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών. Το μαγαζί διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά, κρεατικά μεζεδάκια και τοπικές σπεσιαλιτέ, με κορυφαίες επιλογές πιάτα, όπως ριζότο με μελάνι σουπιάς, τόνο φιλέτο και rib eye από black angus Ιρλανδίας.

Το Palazzo Almare σας περιμένει σε έναν χώρο με θέα τον επιβλητικό φάρο και το Γιαλί Τζαμισί να δοκιμάσετε νόστιμες λιχουδιές από ντακάκια , οφτή πατάτα και σπιτικά κεφτεδάκια μέχρι νόστιμες σπεσιαλιτέ ημέρας, παραδοσιακές ή και gourmet.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close