Για μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο!

959

Παγκόσμια γευστική τάση εδώ και χρόνια, η μεσογειακή κουζίνα συνεχίζει να εξελίσσεται παντού αξιοποιώντας τα μοναδικά της υλικά και δημιουργώντας πιάτα που ενώνουν γαστρονομικούς πολιτισμούς. Μέχρι και σήμερα, η δυναμική της χρωματίζεται τόσο από την ανάγκη για υγιεινή διατροφή, όσο και από τη γοητεία που εκπέμπει το μεσογειακό lifestyle. Εμείς σας προτείνουμε 5 αγαπημένα εστιατόρια στην Κύπρο για μεσογειακή κουζίνα, για να δοκιμάσετε μοντέρνες γεύσεις που παντρεύονται με τις παραδοσιακές  και δημιουργούν φοβερά πιάτα!

 

The Fish Market

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

To The Fish Market μας ταξιδεύει σε ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, με ένα εξαίρετο και πολυποίκιλο μενού με βάση τα θαλασσινά, μαγειρεμένα με απλές μεθόδους ψησίματος αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης. Με ένα φοβερό μενού με μοναδικά θαλασσινά πιάτα φτιαγμένα από συνδυασμούς φρέσκων υλικών και επιλεγμένα υψηλής ποιότητας φρέσκα ψάρια, το Fish Market σε περιμένει για κάθε λογής καλούδια από την ντόπια και όχι μόνο αγορά. Οι συνταγές βασίζονται στην Κυπριακή παράδοση με επιρροές από το νησιά της Ελλάδας με τις γευστικές δημιουργικές πινελιές των σεφ του εστιατορίου.


 

Stallion Inn

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Το Stallion Inn στην Λεμεσό είναι ένα εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία στο μενού του που περιλαμβάνει ψητά κρεατικά, σαλάτες, πιάτα ζυμαρικών και όχι μόνο. Εκτός από το νόστιμο φαγητό μπορείτε να δοκιμάσετε και καλοφτιαγμένα cocktails και να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με κάποιο από τα προσφερόμενα γλυκά, όπως για παράδειγμα την εξαιρετική του μηλόπιτα.  Αυτό που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει είναι οι λογικές του τιμές και οι μεγάλες μερίδες καθώς επίσης και το φιλόξενο περιβάλλον του.


 

Esperia Fish Tavern

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Το Esperia Fish Restaurant βρίσκεται στον κόλπο της Αγίας Νάπας και σερβίρει νόστιμη βρετανική και μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις μπιφτέκια, θαλασσινά, μπριζόλες και χορτοφαγικά γεύματα.Το Esperia είναι ιδανικό για επαγγελματικό γεύμα, μια ρομαντική έξοδο, καθώς και ένα οικογενειακό δείπνο  Υπάρχει επίσης ξεχωριστό μενού ακόμα και για τους νεότερους επισκέπτες.


 

Prime Grill

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Το Prime Grill είναι ένα κορυφαίο εστιατόριο της Λεμεσού, που προσφέρει νόστιμες σπεσιαλιτέ μεσογειακής και αμερικάνικης κουζίνας. Με χρόνια εμπειρίας και εμπειρίας , το Prime Grill είναι περήφανο για τα εύγευστα του πιάτα και το ευχάριστό του περιβάλλον. Να δοκιμάσεις καπνιστό σολωμό με μάραθο, χαλούμι στη σχάρα, λαχταριστές ποικιλίες κρεατικών και ψαριών, βοδινό φιλέτο με σάλτσα μπερνές, μεγάλες γαρίδες στην σχάρα με φέτα και ούζο και γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με χαλούμι, δυόσμο και λιαστές ντομάτες.


 

Cafe Paris lounge bar and resto

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Στο Cafe PARIS Δημιουργήσαμε μια κουζίνα γεύσεων από όλη την Μεσόγειο βασισμένη σε αγνά υλικά γεμάτα διατροφικές αξίες. Με βάση το παρθένο ελαιόλαδο, το φρέσκο κρέας και ζυμαρικά από την Ιταλία, το μενού του Cafe PARIS lounge bar and resto θα σε συναρπάσει! Μεσογειακές σάλτσες αναμεμειγμένες με μπαχαρικά από την Ανατολή, συνδυάζονται ώστε να σου προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα! Η καλύτερη μπριζόλα πού έχετε δοκιμάσει, απίστευτα burgers, δροσερές σαλάτες και ζυμαρικά με ιδιαίτερες σάλτσες σe περιμένουν. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το περίφημο Lava κέικ πού υπάρχει.


 

Παραδοσιακό Πιάτο

μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Το εστιατόριο Παραδοσιακό Πιάτο στις Φοινικούδες είναι μια πολύ καλή επιλογή για μεσογειακή κουζίνα και ψάρι στη Λάρνακα. Ζεστός και φιλόξενος χώρος για να απολαύσετε καλό φαγητό και ψαρομεζέδες με τους φίλους και την οικογένειά σου. Το μενού στο Παραδοσιακό Πιάτο περιλαμβάνει σπιτικές συνταγές και καλοψημένα ψάρια που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί και ούζο. Να δοκιμάσεις νόστιμες γαρίδες στα κάρβουνα, τσιπούρα στα κάρβουνα, μύδια και χορταστική μακαρονάδα με θαλασσινά, ορεκτικά, σαλάτες και γεύσεις που μυρίζουν θάλασσα.


 

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Μάζεψε την παρέα σου και ετοιμαστείτε για έξοδο για μεσογειακά μεζεδάκια!

Ανακάλυψε εστιατόρια για μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close