Η Μεσογειακή Κουζίνα στην Θεσσαλονίκη (μέρος α’)

200

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για την πολύπλευρη γαστρονομική της ταυτότητα. Κουζίνες από όλα τα Βαλκάνια, ανατολίτικες γεύσεις, πολίτικα μεζεδοπωλεία και φυσικά καλά εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα! Τα πάντα θα βρεις, στην προκειμένη περίπτωση κάναμε μια μεγάλη βόλτα στα εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα στην Θεσσαλονίκη, τα επισκεφτήκαμε, τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε!

Ξεκινάμε με το Ρινόκερος meat@bar, ένα εστιατόριο στην Μαρτίου που θα σας γεμίσει γευστικές εμπειρίες όχι μόνο με τα μεσογειακά πιάτα που σερβίρει αλλά και με τα ανεπανάληπτα κρεατικά που σερβίρει.

Συνεχίζουμε την βόλτα μας στο Anassa στην Καλαμαριά, όπου ο βραβευμένος Νίκος Τζούμας σερβίρει πιάτα που παραπέμπουν σε μια πραγματικά gourmet εμπειρία με μεσογειακό πρόσημο.

Λίγο πιο μακριά, κοντά στην Μονή Λαζαριστών, βρίσκεται το  εστιατόριο Σοφοκλέους στην Σταυρούπολη με ένα μενού γεμάτο νόστιμες προτάσεις εμπνευσμένες από όλες τις χώρες της Μεσογείου και τα φρέσκα υλικά να πρωταγωνιστούν.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε και μια βόλτα από το Alfredos Grand Dining στο ξενοδοχείο του Regency Casino στην περιοχή του Αεροδρομίου.  Ένα μεσογειακό εστιατόριο με διακρίσεις και άμεσα συνδεδεμένο με την υψηλή γαστρονομία.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close