3+1 εστιατόρια στη Σαντορίνη με μεσογειακή κουζίνα

572

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά που έχει επιλεγεί πολλές φορές ως top προορισμός εντός κι εκτός Ελλάδος. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, η καλντέρα, η παραδοσιακή δομή του νησιού αλλά και η ποικιλία τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της γεύσης φτιάχνουν ένα δελεαστικό πακέτο για τον κάθε πιθανό επισκέπτη που δεν μπορεί παρά να την επιλέξει. Εμείς, λοιπόν, σας βρήκαμε μερικές προτάσεις για φαγητό ανάλογα με την περιοχή του νησιού που θέλετε να επισκεφθείτε.

Στα πολυσύχναστα Φηρά, το Sphinx αποτελεί μια ιδανική επιλογή αν ψάχνετε μοναδική θέα στην Καλντέρα αλλά και νόστιμα προσεγμένα πιάτα. Και μόνο να σκεφτείτε ότι μπροστά σας θα παρελαύνει γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα και φέτα, ριζότο με άγρια μανιτάρια και μασκαρπόνε, gnocchi με ντομάτα, κρέμα και βασιλικό και πολλά άλλα αρκεί για να σας πείσει.

Στην Περίσσα της Σαντορίνης και πάνω στην παραλία σας περιμένει άλλος ένας γευστικός προορισμός, η ψαροταβέρνα Fratzeskos. Το Μαγιάτικο φιλέτο με λαδολέμονο, ο εκλεκτός αστακός με μακαρόνια και το χορταστικό ριζότο είναι από τα πιάτα εκείνα που θα σας κάνουν να θέλετε να το ξαναεπισκεφθείτε.

Όσοι επιλέξετε τον Περίβολο, το εστιατόριο Pleasure Restaurant lounge bar θα αποδειχθεί αντάξιο των προσδοκιών σας. Η ποικιλία στον κατάλογο του έχει μεγάλο εύρος, από λαχταριστά αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα, μέχρι ριζότο με γαρίδες και fajitas με κοτόπουλο, χρωματιστές πιπεριές και πικάντικη sauce.

Στο Καμάρι, από την άλλη, το νησιώτικης και αέρινης διακόσμησης Αλισμάρι αποτελεί μία ξεκάθαρα δελεαστική πρόταση για τους επίδοξους επισκέπτες. Το εκπληκτικό γαριδοπίλαφο, το ζουμερό ψαρονέφρι και το ψητό καλαμάρι είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι σας.

Κι επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση σε κάποιο εστιατόριο της Σαντορίνης σας απολαμβάνοντας το καλοκαίρι και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close