Φύγαμε για gourmet εστιατόρια στην Αθήνα!

1.1K

Έρχεται ο χειμώνας και μπορεί να απόλαυσες τις καλοκαιρινές ποικιλίες για το ουζάκι ή το τσιπουράκι σου, ήρθε όμως η ώρα να δοκιμάσεις την τέχνη στο πιάτο σου σε συνδυασμό με την απόλυτη νοστιμιά. Εμείς σου επιλέξαμε gourmet εστιατόρια στην Αθήνα ιδανικά για την γευστική σου έξοδο!

Le Charme de Pit, Κολωνάκι

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Κάνοντας μια βόλτα στο Κολωνάκι θα συναντήσεις το Le Charme de Pit, έναν μοντέρνο χώρο με άρωμα γαλλικού μπιστρό. Αν σου αρέσει η Μεσογειακή-Δημιουργική κουζίνα σίγουρα θα το επιλέξεις! Απολαυστικές σπεσιαλιτέ και finger food επιμελημένες από τον γνωστό Executive Chef Πουλή Παναγιώτη και δημιουργημένες με έμφαση στα φρέσκα βότανα! Gourmet απολαύσεις μέσα από μία ποικιλία φρέσκων σαλατικών, ζυμαρικών ακόμα και κυρίως πιάτων για κάθε gourmet γούστο. Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με το καλύτερο ξένο και ελληνικό κρασί σε προσιτές τιμές.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα


 

Quartier d’ Athènes , κέντρο Αθήνας

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Αν είσαι fan των ταινιών εποχής βρίσκεσαι στον σωστό χώρο με την διακόσμηση να σε ταξιδεύει πίσω στην δεκαετία των 20’s με ρετρό πινελιές και κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, άνετα καθίσματα και ευρύχωρη εντυπωσιακή μπάρα. Στο Quartier d’ Athènes θα δοκιμάσεις σίγουρα gourmet συνταγές, μέσα από ένα πλούσιο μενού ξεκινώντας από carpaccio μόσχου με ελαιόλαδο, baby ρόκα, baby αγκινάρα, δάκρυ κόκκινης πιπεριάς και flakes παρμεζάνας, ψητό Camembert με σπιτική μαρμελάδα ντομάτας με μείγμα αρωματικών, δροσερές σαλάτες και για το τέλος μιλφέιγ, καραμελωμένη σφολιάτα με ελαφριά κρέμα βανίλιας Ταϊτής.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα


 

Ramino, Γλυφάδα 

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Σου αρέσει η Ιταλική κουζίνα και το καλό κρασί; Δεν έχεις παρά να γευματίσεις στο Ramino της Γλυφάδας! Cozy ζεστή ατμόσφαιρα και ένα περιβάλλον που συνδυάζει τον αέρα των νεοϋορκέζικων και των βιεννέζικων μπιστρό. Ο chef Χρήστος Γιατράκος αναλαμβάνει να σε ταξιδεύσει σε ανανεωμένες γευστικές απολαύσεις μέσα από έναν συνδυασμό κλασσικών ιταλικών συνταγών με αυθεντικά ιταλικά προϊόντα. Δοκίμασε vitello tonnato με μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος, κάππαρη και σάλτσα τόνου, λαχταριστές πίτσες με ιταλική ζύμη και παπαρδέλες με μοσχάρι κόκκινο κρασί και gorgonzola, ενώ για το επιδόρπιο η ζεστή μηλόπιτα. Γεύσεις a la Fontana Di Trevi!
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα


 

Prosopa, Ρουφ

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Ένας όμορφος μοντέρνος και ζεστός χώρος με θέα την πλατεία και τις γραμμές του τρένου στο Ρουφ. Το εστιατόριο Prosopa προσφέρει άψογο φιλικό περιβάλλον σε μία περιοχή με έντονη την καλλιτεχνική δραστηριότητα διατηρώντας την βιομηχανική του αισθητική. Επέλεξε gourmet απολαύσεις με μεσογειακή κουλτούρα όπως τα ραβιόλια με μανιτάρια, οι μαύρες ταλιατέλες με καπνιστό σολομό και η γαρίδα τυλιγμένη με σπαγγέτι πατάτας αλλά και πολλές ακόμα επιλογές.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα

 


 

Zambri, Κηφισιά

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Όσο ο καιρός γίνεται πιο χειμωνιάτικος οι εξορμήσεις στα βόρεια είναι ολοένα και περισσότερες! Ένα από τα ομορφότερα αρχοντικά της Κηφισιάς, το Zambri, μέσα από τον συνδυασμό της πέτρας και του ξύλου σε μεταφέρει σε μέρη εξωτικά για να αφήσεις λίγο πίσω την καθημερινότητα σου! Ελληνικά μεσογειακά gourmet κυρίως πιάτα από τα πιο αγνά υλικά, απολαυστικές σαλάτες ακόμα και finger food σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις! Τα signature cocktails του εστιατορίου είναι πάντα στην διάθεσή σου για να συνοδεύσεις το φαγητό σου.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα

 


 

Kolchis Restaurant, Βούλα

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Εσύ που τολμάς να δοκιμάσεις το διαφορετικό και νέες γεύσεις σε gourmet εστιατόρια στην Αθήνα, το Kolchis στη Βούλα είναι ένας μοντέρνος ρετρό χώρος που συνδυάζει το ξύλο με την πέτρα και σε καλεί να απολαύσεις ρώσικη δημιουργική κουζίνα! Κάνε την αρχή με παραδοσιακές καυκασιανές σπεσιαλιτέ, δοκίμασε χειροποίητα ζυμαρικά και συνόδεψε το γεύμα σου με γνωστά house wine κρασιά από την Γεωργία.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα

 


 

Ζάχαρη και Αλάτι, Κολωνάκι

Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα
Άρωμα γιασεμί, ζεστή ατμόσφαιρα και μνήμες παλιάς Αθήνας στην νεοκλασική μονοκατοικία του 1928 που στεγάζεται το εστιατόριο Ζάχαρη και Αλάτι στο Κολωνάκι. Μία αρχοντική κατοικία με πιάνο υπό τους ήχους jazz, rock & oldies συνθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον για το φαγητό σου. Προσφέρει gourmet ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις θαλασσινών και κρεατικών μέσα από ένα ήρεμο περιβάλλον σε προσιτές τιμές. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου προσπαθώντας να φτιάξεις μόνος σπίτι gourmet πιάτα, όσο υπάρχουν gourmet εστιατόρια στην Αθήνα που σου προσφέρουν απολαυστικές συνταγές, προσεγμένες και με τα πιο αγνά τους υλικά.
 
Gourmet Εστιατόρια στην Αθήνα


 

Σου άνοιξε η όρεξη; Eτοιμάσου για πιάτα- έργα τέχνης!

Ανακάλυψε εστιατόρια για gourmet απολαύσεις στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close