Alancia στη Γλυφάδα: Η μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερα της

1.9K

Ο Γιάννης Στρατίκης και ο Γιώργος Παναγιώτου, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Alancia που άνοιξε στο κέντρο της Γλυφάδας ένωσαν την πολύχρονη εμπειρία, την τέχνη, το μεράκι και την φαντασία τους και δημιούργησαν ένα ντελικάτο εστιατόριο όπου η παρουσίαση των πιάτων ικανοποιεί τόσο την όραση, όσο και τον ουρανίσκο.

Το εστιατόριο βρίσκεται σ’ έναν ανακαινισμένο, cozy χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας και λειτουργεί καθημερινά από τις 13:00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Η ιδανική του ατμόσφαιρα το καθιστά κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και ρομαντικές περιστάσεις για τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

Μόλις το επισκεφθείς θα διαπιστώσεις, ότι εδώ θα δοκιμάσεις τα πιο ευφάνταστα και ιδιαίτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με δροσερά cocktails, αλλά και επιλεγμένα κρασιά παρέα με πλατό αλλαντικών ή τυριών.

Το εντυπωσιακό μενού του Alancia βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και τις νέες εφαρμογές των σύγχρονων τεχνικών στην υψηλή γαστρονομία.

Οι γεύσεις ξεδιπλώνουν τη δημιουργική φαντασία και δημιουργούν gourmet πιάτα, όπως Black Angus Rib Eye Burger, τυρί cheddar bacon και καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανιτό αυγό και πατάτες country, ριζότο χταπόδι με finocchio και σάλτσα γλυκάνισου, κοτόπουλο με γάλα καρύδας cassius ξινόμηλο ανανά και σάλτσα curry και πολλά άλλα ακόμη.

Εάν πάλι είσαι πιο πολύ της ποικιλίας στα πιάτα ή επισκεφθείς το Alancia με παρέα, μπορείς να επιλέξεις την ποικιλία κρεατικών ή θαλασσινών, ανάλογα με την όρεξη σου. Ό,τι και αν προτιμάς, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσεις τα ολόφρεσκα ψάρια ημέρας, ή τα κρέατα βαθιάς ωρίμανσης, που επιλέγει το Alancia προκειμένου να ικανοποίησει όλα τα γούστα με τις φρέσκες και εκλεκτές πρώτες ύλες που επιλέγει για να δημιουργήσει τα πιάτα του.

Το e-table.gr σου εξασφάλισε αποκλειστική έκπτωση 20% για να απολαύσεις το μενού του Alancia !

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close