Οι καλύτερες μακαρονάδες στην Αθήνα!

1K

Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τις πιο νόστιμες μακαρονάδες στην Αθήνα! Δοκίμασε χειροποίητα ζυμαρικά με αυθεντικές ιταλικές συνταγές και ταξίδεψε σε μερικά μόλις λεπτά στα σοκάκια της Ιταλίας!

 

Macaroni, Χαλάνδρι

μακαρονάδες
Λαχταριστή Καρμπονάρα στο Macaroni στο Χαλάνδρι.

Το εστιατόριο Macaroni στο Χαλάνδρι είναι ιδανικό σημείο για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Ένας περιποιημένος, χαλαρός χώρος με cosy ατμόσφαιρα, ιταλική φινέτσα και άψογη φιλοξενία θα σε μυήσει στα μυστικά των ιταλικών γεύσεων και της ιταλικής κουλτούρας. Το πλούσιο μενού βασίζεται σε αυθεντικές ιταλικές συνταγές, που ετοιμάζονται από τα καλύτερα ιταλικά υλικά και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς!  Εμείς γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τη λαχταριστή Καρμπονάρα!


 

La Pasteria, Κολωνάκι 

μακαρονάδες
Ανακάλυψε τη φοβερή Pasta Napoletana στο La Pasteria.

 

Το La Pasteria στο Κολωνάκι είναι ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια για να απολαύσεις το φαγητό σου από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Επέλεξε από το πλούσιο μενού, τις δικές σας αγαπημένες ιταλικές σπεσιαλιτέ και γνώρισε την ιταλική κουλτούρα και τον ιταλικό πολιτισμό μέσα από τις γεύσεις. Τα εστιατόρια La Pasteria εγγυώνται την άριστη φιλοξενία και την ευχαρίστησή σου. Εμείς πάθαμε πλάκα με τη φοβερή Pasta Napoletana!


Ramino, Γλυφάδα 

μακαρονάδες
Θαλασσινή μακαρονάδα Calamarate με καλαμάρι, γαρίδα, πράσο και μύδια στο Ramino Resto.

Το εστιατόριο Ramino στη Γλυφάδα είναι ένα αγαπημένο στέκι για αυθεντική ιταλική κουζίνα και καλό κρασί. Με cozy ατμόσφαιρα και ζεστό περιβάλλον, ετοιμάσου να απολαύσεις κλασικές ιταλικές αλλά και ανανεωμένες συνταγές, που παντρεύονται με αυθεντικά ιταλικά προϊόντα και σε ταξιδεύουν σε νέες γευστικές περιπέτειες! Εμείς αγαπήσαμε την μακαρονάδα Calamarate με τα θαλασσινά!


 

Mantzavino, Μελίσσια

μακαρονάδες
Μακαρονάδα Pesto στο Mantzavino.

Το εστιατόριο Mantzavino στα Μελίσσια ια να προσφέρει γνήσια ιταλική κουζίνα. Όμορφος, ζεστός χώρος με τη χαρακτηριστική γραφική διακόσμηση μιας γνήσιας ιταλικής trattoria θα  φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας. Δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικές μακαρονάδες που βασίζονται σε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, το Mantzavino υπόσχεται ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι! Εμείς ταξιδέψαμε με τις πέννες με σάτσα pesto!


 

Dal Professore, Μαρούσι

μακαρονάδες
Μακαρονάδα με θαλασσινά και μπρόκολο στο DAL Professore.

To Dal Professore είναι ένα φοβερό ιταλικό εστιατόριο στο Μαρούσι, πάντα προσανατολισμένο σε γνήσιες ιταλικές γεύσεις. Προσφέροντας νόστιμα ζυμαρικά, σε λαχταριστούς συνδυασμούς, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών!  Εμείς ξετρελαθήκαμε με την μακαρονάδα με μπρόκολο και γαρίδες!



 

Ανακάλυψε Ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close