Χίλιες και Μία Νύχτες σε Λιβανέζικα-Συριακά Εστιατόρια στην Κύπρο

1K

Έχεις όρεξη για πικάντικες ανατολίτικες γεύσεις; Εμείς σου προτείνουμε 4 φοβερά εστιατόρια στην Κύπρο με Λιβανέζικη-Συριακή κουζίνα για να απολαύσεις ethnic φοβερές γεύσεις και αρώματα!

 

Syrian Arab Friendship Club, Έγκωμη

λιβανέζικα εστιατόρια

Αυθεντικά συριακά πιάτα που σερβίρονται σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον με μια γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση. Στο Syrian Arab Friendship Club μπορείς να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, το δείπνο σου ή οτιδήποτε άλλη στιγμή της μέρας θέλεις εσύ. Να παραγγείλεις ποικιλία μεζέδων, φαλάφελ, τις μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου Jnahat Mashwya και τα παραδοσιακά λουκάνικα αρνιού Nananek. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 το βράδυ μαζί με την αυθεντική συριακή κουζίνα μπορείς να απολαύσεις τον belly dance, παραδοσιακό χορό της κοιλιάς!


Cleopatra Lebanese Restaurant, Ενάεριος

λιβανέζικα εστιατόρια

Το εστιατόριο Cleopatra Lebanese & Cypriot restaurant σερβίρει παραδοσιακή λιβανέζικη και κυπριακή κουζίνα, στην καρδιά της Λεμεσού. Στην περιοχή Εναερίου βρίσκεται ένα όμορφα διακοσμημένο εστιατόριο με ανατολίτικη ατμόσφαιρα. Ετοιμαστείτε για νόστιμα παραδοσιακά πιάτα από την Κύπρο και την εξωτική Λίβανο και Συρία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε φρέσκες σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά αλλά και λαχταριστές λιβανέζικες σπεσιαλιτέ. Ξεχωρίσαμε τη σαλάτα ταμπουλέ και fatoush, το χούμους και μπαμπαγκανούς, το Mansaf ganam, αρνάκι με ρύζι και ξηρούς καρπούς, το Koubeneyia, αρνάκι με μπαχαρικά και ψιλοκομμένο σιτάρι και τα κεμπάπ κοτόπουλου!


Sawa Syrian Restaurant, Λευκωσία 

λιβανέζικα εστιατόρια

Στο εστιατόριο Sawa Syrian Restaurant, τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του εστιατορίου προσφέρει ένα ανατολίτικο και εξωτικό σκηνικό. Μπορείς να βρεις ποικιλία πιάτων από πολλές σαλάτες, ζεστά και κρύα ορεκτικά. Είτε θελήσεις να δοκιμάσεις το διάσημο meze, το οποίο προσφέρει μια επιλογή από κάθε τμήμα του μενού ή ένα συγκεκριμένο πιάτο,σίγουρα θα έχεις μια ευχάριστη γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις.  Πεντανόστιμα κεμπάπ, φοβερά μαριναρισμένα κοτόπουλα και αρνίσια σουβλάκια σε παραδοσιάκες αραβικές πίτες είναι μόλις μερικά από τα πιάτα που σε περιμένουν!


Zaatar Food & Arts, Παλιά Λευκωσία 

λιβανέζικα εστιατόρια

Στο εστιατόριο Zaatar Food & Arts θα απολαύσεις αυθεντικές συνταγές από τη Λιβανέζικη και Συριακή κουζίνα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Το μενού περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, που ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και βότανα, αλλά και fusion επιλογές. Ακολουθούν οι επιλογές στα κάρβουνα, με εδέσματα και κρεατικά μαριναρισμένα με παραδοσιακό τρόπο. Μην παραλείψεις να παραγγείλεις σπιτικά επιδόρπια, όπως τα Λιβανέζικα Μπακλαβαδάκια, το Λιβανέζικο Μαχλέπι και το παγωτό μαστίχα χτυπημένο στο χέρι. Συνόδευσε το φαγητό σου με ναργιλέ και κλείσε το τραπέζι σου Παρασκευή ή  Σάββατο βράδυ, καθώς πραγματοποιείται live χορός της κοιλιάς!


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στην Κύπρο!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close