3 + 1 Ιταλικά Εστιατόρια στο Ηράκλειο

1.2K

Η Κρήτη πέρα από την παραδοσιακή κρητική της παράδοση στο φαγητό που όλοι αγαπάμε έχει να μας επιδείξει και τη μαεστρία της σε ξένες κουζίνες, όπως η Ιταλική. Εκεί κάτω, όπως φαίνεται, έχουν τον τρόπο τους να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του πελάτη ο,τι γούστα και προτιμήσεις μπορεί να έχει. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα ιταλικά εστιατόρια στο Ηράκλειο όπου μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστές ιταλικές δημιουργίες.

Θέλετε θέα στη θάλασσα; Το ιταλικό εστιατόριο Ταραντέλλα είναι για εσάς! Πρόκειται για ένα γνωστό ιταλικό εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης που προσφέρει αυθεντικά ιταλικά πιάτα, φτιαγμένα με πάθος από δύο σεφ έμπειρους στο είδος! Pasta και antipasta, πίτσα και πολλά σπέσιαλ ορεκτικά βρίσκονται στο πιάτο σας και είναι λες και έφτασαν απευθείας από την Ιταλία.

Το Pastatempo αποτελεί must για τους λάτρεις της πίτσας και όχι μόνο αφού διαθέτει μοναδικές γεύσεις σε έναν όμορφα φτιαγμένο χώρο. Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι ο multiethnic κατάλογος, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στα γούστα του Έλληνα κυρίως πελάτη. Το pastatempo προσφέρει μία από τις καλύτερες πίτσες στο Ηράκλειο, με σωστό, λεπτό, ανάλαφρο ζυμάρι κατά τις ιταλικές συνταγές.

To Pesto είναι ένα γνήσιο Ιταλικό μεζεδοπωλείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Προτείνουμε να ξεκινήσετε το πρωί με έναν καλό καφέ στη βεράντα με την πανοραμική θέα που θα σας κόψει την ανάσα. Το φαγητό είναι νόστιμο και διαθέτει ποικιλία από σνακ, antipasti, pasta και όλες τις ιταλικές σπεσιαλιτέ που αγαπάτε, σε προσιτές τιμές!

Το σημείο συνάντησης στο πολυσύχναστο Ηράκλειο ακούει στο όνομα Red Corner. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά μενού προσαρμοσμένα στα γούστα σας, καθώς και μία από τις πιο λαχταριστές πίτσες στο Ηράκλειο που δεν πρέπει να χάσετε. Νωρίς το πρωί επισκεφθείτε το για καφέ και συνεχίστε μέχρι αργά το βράδυ βλέποντας όλους τους αγώνες (για τους fan της μπάλας).

Σας άνοιξε η όρεξη για Ιταλικό;

Μπορείτε να κλείσετε πολύ εύκολα τραπέζι online και δωρεάν στο εστιατόριο της επιλογής σας  μέσα από το e-table.gr !

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close