Τα καλύτερα κινέζικα με μπουφέ που θα βγεις με 8-23€/άτομο

42K

Πάπια Πεκίνου, γλυκόξινο κοτόπουλο, αχνιστά dumplings, noodles με θαλασσινά και πικάντικες σως και όλες οι σπεσιαλιτέ της κινέζικης κουζίνας σε περιμένουν στην Αθήνα! Βρήκαμε τα καλύτερα κινέζικα με μπουφέ στην Αθήνα, που θα κλείσεις τραπέζι και θα φας μέχρι τελικής πτώσης από 8 ως 23 €/άτομο!

Singapore chinese restaurant, Γλυφάδα

Το κινέζικο εστιατόριο Singapore στη Γλυφάδα προσφέρει αυθεντική κινέζικη κουζίνα και ιαπωνικές γεύσεις, σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. Είτε στον όμορφο εσωτερικό είτε στον δροσερό εξωτερικό χώρο με τον όμορφο κήπο, θα απολαύσεις  εκλεκτά εδέσματα της Άπω Ανατολής.

📍Κίου 2 Γλυφάδα

e-table tip: Θα δοκιμάσεις υπέροχες σούπες όπως την won ton, την crab meat ή τη σούπα θαλασσινών. Στο μπουφέ αλλά και στο μενού θα βρεις φοβερές ποικιλίες ορεκτικών και κυρίως πιάτων, όπως βιετναμέζικα ρολά με κρέας, δίπλες ατμού με γαρίδες, διάφορες παραλαγές με μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό, πάπια και αρκετά θαλασσινά. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις διάφορα noodles, πιάτα με ρύζι και φυσικά sushi!

Μπουφές κάθε Παρασκευή & Σάββατο 20:00 – 23:30 12€/άτομο για ενήλικες και 6€/ανά άτομο για παιδιά έως 10 ετών, κάθε Κυριακή 13:00 – 17:00 15€/άτομο για ενήλικες και 7,5€/άτομο για παιδιά έως 10 ετών. Για παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν.

Κλείσε στο Singapore chinese restaurant


Saipan, Χαλάνδρι

Αν θες τώρα να απολαύσεις αυθεντικά πιάτα από την κουζίνα της Κίνας, της Ταϋλάνδης, της Ινδονησίας, της Κορέας αλλά και της Ιαπωνίας, θα πας στο Saipan, το γνωστό κινέζικο εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Στο Saipan θα δοκιμάσεις εξαιρετικά πιάτα κινέζικης κουζίνας αλλά και πολύ καλό σούσι. Η εξωτική ατμόσφαιρα, τα χρώματα και οι αυθεντικές ασιατικές συνταγές, θα σε ταξιδέψουν! Η καρδιά της Ανατολής σε περιμένει στο Χαλάνδρι!

📍Κώστα Βάρναλη 9 Χαλάνδρι

e-table tip: Θα ξετρελαθείς με τις γλυκόξινες πανέ γαρίδες, τα τηγανητά κομμάτια πάπιας με ανανά και λαχανικά, το teriyaki κοτόπουλο, το μοσχάρι με μάνγκο και το χοιρινό με κάρυ, μπαμπού, snow peas και γάλα καρύδας!

Μπουφές κάθε Κυριακή μεσημέρι απο 12:30 -16:30 μπουφές με 23€/άτομο και κάθε Τρίτη & Τετάρτη βράδυ απο τις 19:00 – 23:30 μπουφές με 18€/άτομο, παιδιά εως 12 ετών 10€.

Κλείσε στο Saipan


Zhang Xing, Φρεαττύδα

Το Zhang Xing είναι ένα αυθεντικό κινέζικο εστιατόριο στην όμορφη Φρεαττύδα δίπλα στη θάλασσα. Προσφέρει παραδοσιακή κινέζικη κουζίνα και sushi, με άριστης ποιότητας υλικά και καρυκεύματα, πάντοτε φρέσκα λαχανικά, κρεατικά και θαλασσινά. Σε ένα ζεστό χώρο, με παραδοσιακή κινέζικη διακόσμηση, ετοιμάσου για ένα φοβερό μπουφέ, με αμέτρητες επιλογές που θα σε ταξιδέψουν!

📍Ακτή Θεμιστοκλέους 10 Πειραιάς

e-table tip: Προτείνουμε την κοτόσουπα με καλαμπόκι, κοτόπουλο με ανανά, χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, μοσχάρι μούσου, την κάποια από τις ζουμερές συνταγές με πάπια και τηγανητό ρύζι με λαχανικά. Δοκίμασε επίσης κάποια rolls από το φρέσκο sushi!

Μπουφές κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 19:00 έως 23:00 με 10€/άτομο, κάθε Τετάρτη 19:00 έως 23:00 με 8€/άτομο και κάθε Κυριακή 13:00 έως 17:00 με 12€/άτομο.

Κλείσε στο Zhang Xing


Tha Lassa, Μελίσσια

Η επόμενη μας πρόταση για κινέζικα με μπουφέ είναι στα Μελίσσια. Το Tha Lassa είναι ένα αγαπημένο κινέζικο εστιατόριο που θα δοκιμάσεις εκλεκτές κινέζικες σπεσιαλιτέ και sushi. Φοβερές σούπες, συνταγές με πάπια, χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, φρέσκα θαλασσινά, αλλά και ποικιλία σε noodles και ρύζι, είναι μόλις μερικές από τις εξωτικές λιχουδιές που θα βρεις στο μπουφέ του Tha lassa.

📍25ης Μαρτίου 53 Μελίσσια

e-table tip: Δοκίμασε spring rolls, dumplings, τηγανητές γαρίδες, σαλάτα με μπαμπού, τηγανητό ρύζι με κάρυ, πάπια Πεκίνου και το κοτόπουλο με καραμέλα!

Μπουφές κάθε Σάββατο απο 20:00 – 23:00 και  Κυριακή μεσημέρι 13:00 – 18:00, με 12€/άτομο ( Για τον μήνα Ιούλιο & Αύγουστο δεν λειτουργεί μπουφές)

Κλείσε στο Tha Lassa


Asian Taste, Γκάζι

Θέλεις τώρα να απολαύσεις κινέζικες γεύσεις με θέα την Ακρόπολη;  Τότε πρέπει να πας στο Asian Taste στο Γκάζι! Με διακόσμηση που θυμίζει την παράδοση και την κουλτούρα της Άπω Ανατολής και ένα πλούσιο μπουφέ που περιλαμβάνει τις πιο νόστιμες σπεσιαλιτέ της ασιατικής γαστρονομίας, το Asian Taste θα ενθουσιάσει εσένα και την παρέα σου!

📍Κεραμεικού 116 & Ιερά Οδός Γκάζι

e-table tip: Δοκίμασε καυτερά gong bao, χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, noodles και τηγανητό ρύζι με ανανά, κοτόπουλο με κάρυ, μοσχάρι με oyster sauce, μανιτάρια και bamboo, dumplings γαρίδας, won ton τυριού και εκλεκτά παραδοσιακά γλυκά.

Μπουφές κάθε Κυριακή 13:00 – 17:00 16,5€/ ανά άτομο για ενήλικες και 8€/ανά άτομο για παιδιά έως 10 ετών.

Κλείσε στο Asian Taste


China’s Food & Fantasy, Νέα Σμύρνη

Το εστιατόριο China’s Food & Fantasy στη Νέα Σμύρνη είναι μια ακόμη πολύ καλή πρόταση για κινέζικα με μπουφέ. Με ατμοσφαιρικό φωτισμό και κομψή διακόσμηση θα ανακαλύψεις ασιατικές γεύσεις, υπέροχες εξωτικές σαλάτες και απολαυστικές grill προτάσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη μοντέρνα γαστρονομία.

📍Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 207 Νέα Σμύρνη

e-table tip: Δοκίμασε κοτόπουλο με αμύγδαλα και τσίλι ή με σάλτσα μπάρμπεκιου, καραμελωμένο χοιρινό, μοσχάρι με τσίλι και και σουσάμι, λαζάνια ρυζιού με γαρίδες και τηγανητή μπανάνα με παγωτό!

Μπουφές κάθε Τετάρτη από τις 19:00έως τις 23:30 με 15 ευρώ/άτομο και 8 ευρώ/παιδί έως 12 ετών, κάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 17:30 με 18 ευρώ/άτομο και 8 ευρώ/παιδί έως 12 ετών.

Κλείσε στο China’s Food & Fantasy


Fuzhou garden, Παλαιό Φάληρο

Τελευταία πρόταση για κινέζικα με μπουφέ,  είναι το Fuzhoo garden στo Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για μια πολύ καλή πρόταση κινέζικου εστιατορίου όπου θα ανακαλύψεις γευστικές απολαύσεις της ασιατικής κουζίνας. Ο χώρος είναι χαλαρός και φωτεινός για να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ασιατικές σπεσιαλιτέ, από κινέζικη κουζίνα και sushi,  από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

e-table tip: Δοκίμασε βιετναμέζικα ρολά με λαχανικά και κρέας, τραγανά wonton με γέμιση από χοιρινό, τσιπς γαρίδας, σούπα με νουντλς και μοσχάρι, μοσχάρι Μογγολίας και φουτσόου Νούντλς (φαρδιά νούντλς με λαχανικά τουρσί και φυστίκια).

📍Αγίας Βαρβάρας 60 Παλαιό Φάληρο

Μπουφές κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 20:00 – 23:00 12€/άτομο για ενήλικες και 6€ για τα παιδιά, Σάββατο 20:00 – 23:30 και Κυριακή 13:30 – 17:00 με 15€/άτομο και 8€ για τα παιδιά. Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου 10€ για όλες τις μέρες που υπάρχει μπουφές.

Κλείσε στο Fuzhou garden


Τα καλύτερα κινέζικα με μπουφέ στην Αθήνα σε περιμένουν για να φας μέχρι τελικής πτώσης από 8 ως 23 €/άτομο!

Κλείσε σε κινέζικο με μπουφέ

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close