Βγαίνουμε σε εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

2.1K

Για τις καλές ημέρες ή ακόμα και για τις κρύες, βρήκαμε φοβερά εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης. Ρίξε μια ματιά σε 5 αγαπημένα μας!

Orizontes Roof Garden

εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους,  στον 7ο όροφο του πιο ιστορικού ξενοδοχείο Electra Palace, βρίσκεται το Orizontes Roof Garden. Ένα ξεχωριστό εστιατόριο με θέα το Θερμαϊκό, τον Όλυμπο και τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πλατείας, σε περιμένει να απολαύσεις νόστιμη μεσογειακή κουζίνα. Με αέρα πολυτέλειας και ατμοσφαιρική μουσική θα δοκιμάσεις εκλεκτά πιάτα από την τοπική κουζίνα της Μακεδονίας και εκτελέσεις υψηλής τεχνικής. Το μενού συνοδεύει μια ολοκληρωμένη λίστα κρασιών με ελληνικές ετικέτες καθώς και μια signature cocktail list.

📍Μητροπόλεως 25 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε ταλαγάνι ψητό, κριθαρώτο με γαρίδες, χταπόδι καρπάτσιο και την αποδομημένη lemon pie.

 

Κλείσε στο  Orizontes Roof Garden

 


 

 

Oval Concept

εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Το εστιατόριο Oval Concept στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει μεσογειακή κουζίνα. Με θέα τον Λευκό Πύργο και τη θάλασσα του Θερμαϊκού, θα απολαύσεις πρωινό, λαχταριστές σπεσιαλιτέ, finger food, ποτά, ροφήματα και ρομαντικά δείπνα που ετοιμάζοντια με μεράκι και γνώσεις πολλών χρόνων. Ο lounge και μοντέρνος χώρος του Oval Concept είναι ιδανικός για χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

📍Φιλικής Εταιρείας 1 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε σφακιανή ζεστή τυρόπιτα με μέλι και κανέλα, ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και παρμεζάνα,φιλέτο κοτόπουλο με βαλεριάνα, σούπες βελουτέ και λαχταριστά επιδόρπια.

 

Κλείσε στο Oval Concept

 


 

Famigliano

εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη, θα βρεις το Famigliano. Ένα ιταλικό εστιατόριο με νόστιμες προτάσεις φτιαγμένες με μεράκι και ελληνικά υλικά. Σε ένα χώρο που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, ζεστασιά, ιδιαίτερη διακόσμηση και καλή μουσική στο background. Ξεχωρίζει ο μεγάλος παραδοσιακός ιταλικός φούρνος, που μπροστά στα μάτια σας ετοιμάζεται pizza και focaccia με ξεχωριστά  και πάντα φρεσκα υλικά.

📍Στρατηγού Τσιρογιάννη 5 Λευκός Πύργος

e-table tip: Δοκίμασε το ξεχωριστό Famigliano burger με σπιτική συνταγή και ψωμάκι, macaroni και cheese σε διάφορους συνδυασμούς υλικών καθώς επίσης και ιδιαίτερα πιάτα, όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με παπαρδέλες, το ψαρονέφρι brulee με αβοκάντο αλλά και ο σολωμός σχάρας με σπαράγγια!

 

Κλείσε στο Famigliano

 


 

Ίωνος

εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο εστιατόριο Ίωνος θα δοκιμάσεις ζυμαρικά, κρεατικά και ψαρικά απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα του Θερμαϊκού και της πλατείας Ελευθερίας. Πρόκειται για ένα κομψό εστιατόριο υψηλής αισθητικής στον επάνω όροφο της Στοάς Δραγούμη , που θα σε συστήσει σε ένα διαφορετικό γαστρονομικό πολιτισμό.

📍Ίωνος Δραγούμη 3 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε ποικιλία τυριών, hot dog,  ζουμερά steak και λουκουμάδες με σοκολάτα!

 

Κλείσε στο Ίωνος

 


 

Κρεωνίδης

εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Τελευταία πρόταση για εστιατόρια με θέα στο κέντρο Θεσσαλονίκης είναι το εστιατόριο Κρεωνίδης, που προσφέρει γνήσια ελληνική κουζίνα. Διαθέτει έναν παραδοσιακό εσωτερικό χώρο και ένα υπέροχο μπαλκόνι, με θέα μοναδική. Με ηλιοβασιλέματα ή νυχτερινά φώτα, η Θεσσαλονίκη, ο κόλπος του Θερμαϊκού, ο Λευκός Πύργος, τα Κάστρα, παίρνουν μια μαγική διάσταση και απλώνονται μπροστά στο τραπέζι σου, καθώς απολαμβάνεις παραδοσιακές συνταγές και σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας.

📍Λεωφόρος Όχι 4 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Το μενού περιλαμβάνει μαγειρευτά και πιάτα της ώρας, εκλεκτούς μεζέδες για ούζο, ρετσίνα ή κρασί, μοναδικό εξοχικό σούβλας, εκλεκτά ντόπια κρέατα στα κάρβουνα. Οι λάτρεις των θαλασσινών μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία καλομαγειρεμένων συνταγών της θάλασσας.

 

Κλείσε στο Κρεωνίδης

 


 

Το φαγητό με καλή θέα είναι πάντα πιο νόστιμο!

Κλείσε  με θέα στη Θεσσαλονίκη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close