Για φαγητό στο Παγκράτι

889

Το Παγκράτι έχει γίνει σιγά σιγά το νέο hot spot που επιλέγουν όλοι, από φοιτητές μέχρι ζευγάρια, ανάλογα τα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Και γιατί όχι άλλωστε αφού περιλαμβάνει μερικές από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για φαγητό μέσα στην Αθήνα. Το e-table.gr, λοιπόν, σας παρουσιάζει πέντε εστιατόρια στο Παγκράτι, όπου μπορείτε να γευματίσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Μαγεμένος Αυλός είναι το εστιατόριο από το οποίο έχουν περάσει σπουδαίοι πελάτες, όπως ο Ελύτης, ο Μινωτής και ο Χατζηδάκης και μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις από ελληνική και διεθνή κουζίνα. Φοντύ τυριών, πικάτα, φιλέτο κόζαν, τυροκροκέτες, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρείτε.

Η Osteria Vespa Rossa προσφέρει αληθινή ιταλική κουζίνα εμπνευσμένη από τα χωριά της ορεινής Ιταλίας. Εκεί θα απολαύσετε μοναδικές πίτσες, ζυμαρικά, σάλτσες από φρέσκες ντομάτες, ποικιλία aperitivi, digestive, prosecco και ιταλικά αναψυκτικά.

Το Παλιό Μαρκίζα προσφέρει σε αυτούς που θα το επιλέξουν καλομαγειρεμένο φαγητό, προσεκτικά σερβιρισμένο κι αποτελούμενο από κλασικές συνταγές συνοδεία εκλεκτών ποτών. Το μουσικό πρόγραμμα αποτελείται από αγαπημένα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια.

Στο Μεζεδάδικο θα συναντήσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα γεμάτη από απολαυστικούς μεζέδες, ποικιλίες, ωραίο κρασί, τσίπουρο και ρακόμελο. Όλα αυτά μέσα σε μια ψαγμένη μοντέρνα ταβέρνα που δε θα σας αφήσει παραπονεμένους.

Ο Μαύρος Γάτος είναι η οικογενειακή επιχείρηση που είναι εξοπλισμένη με «μαμαδίστικο» φαγητό σε ζεστό περιβάλλον. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα βραβευμένα παϊδάκια τους, το παραδοσιακό λουκάνικο, το ζουμερό μοσχαρίσιο συκωτάκι και τις ποικιλίες κρεατικών.

Αν ανυπομονείτε να γευματίσετε στο Παγκράτι, μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close