Για φαγητό δίπλα στην θάλασσα στην Θεσσαλονίκη

663

Ποιος δε θέλει να απολαμβάνει το φαγητό του μαζί με αγαπημένα του άτομα εκεί που σκάει το κύμα; Μερικά μεζεδάκια, λίγο ουζάκι και η μυρωδιά της αλμύρας είναι ο,τι πρέπει για μία ευχάριστη καλοκαιρινή έξοδο γιατί -όπως και να το κάνουμε- ο καιρός επιβάλλει εξωτερικό χώρο για να το απολαύσεις στο 100%. Η Θεσσαλονίκη, ας πούμε, είναι μια περιοχή που φημίζεται για τις ωραίες της ψαροταβέρνες που μπορούν να προσφέρουν απολαυστικές εξόδους δίπλα ακριβώς στη θάλασσα.

Με θέα το Θερμαϊκό και τη θάλασσα στα πόδια σας, η Παλιά Σαλαμίνα στην Ανάληψη περιμένει τους λάτρεις του καλού ψαριού για να τους ικανοποιήσει με τις προτάσεις της. Σε έναν χώρο που μυρίζει παράδοση μια πανδαισία γεύσεων, από κριθαρότο και ριζότο θαλασσινών μέχρι πατάτα Πεπερονάτη Σύρου παρελαύνει μπροστά σας για να την απολαύσετε.

Περνώντας από τη Θέτιδος στην Καλαμαριά θα συναντήσετε μία ακόμη γευστική πρόταση που ακούει στο όνομα Μαϊάμι Fish&Sea που βρίσκεται εκεί που σκάει το κύμα από το 1945. Η ποιότητα των υλικών και το φρέσκο ψάρι θα ικανοποιήσουν εσάς και την οικογένειά σας γεμίζοντας με την πλούσια γεύση τους τον ουρανίσκο σας.

Λίγο πιο δίπλα, εκεί που η Θέτιδος συνορεύει με την Καποδιστρίου ένα άλλο γευστικό ταξίδι σας περιμένει. Τραπέζια δίπλα στη θάλασσα, πράσινο και λουλούδια συνοδεύουν τα μεστά θαλασσινά –και όχι μόνο- πιάτα του Θερμαϊκού σε ένα μέρος που σου δίνει χαλάρωση και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι εκτός πόλης.

Όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν τα ταλέντα τους, μία νέα απολαυστική δημιουργία έβαλε τις ρίζες της στην Πλαστήρα, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Στο Fishαλλίδα Mare το μεράκι του Τάκη, οι γαρίδες του Γιαννιού και οι μεζέδες του Γιώργου αποτελούν ο,τι ακριβώς χρειάζεται για γίνει κάποιος μόνιμος θαμώνας.

Επειδή δεν μπορεί παρά να ακούσατε κι εσείς το κάλεσμα της θάλασσας, μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close