Βγαίνουμε στα top 10 εστιατόρια στο Γαλάτσι

3.9K

Κανονίζουμε την επόμενη μας έξοδο στο Γαλάτσι, μία αγαπημένη γειτονιά της Αθήνας, με νόστιμα στέκια που μαγειρεύουν κρητικούς μεζέδες, λαχταριστά ψητά σχάρας, φοβερά μεζεδάκια και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά! Ρίξε μια ματιά στα αγαπημένα μας εστιατόρια στο Γαλάτσι!

Αρισμαρί και Αβάρσαμο

Πρώτη πρόταση για αγαπημένα εστιατόρια στο Γαλάτσι, είναι το Αρισμαρί & Αβάρσαμο. Εκεί θα δοκιμάσεις πεντανόστιμα πιάτα της ελληνικής μοντέρνας κουζίνας και αυθεντικές γεύσεις από την Κρήτη. Σε ένα μοντέρνο και φωτεινό χώρο με προσεγμένη διακόσμηση και ιδιαίτερα διακοσμητικά στους τοίχους, θα απολαύσεις με την παρέα σου πεντανόστιμα πιάτα που επιμελείται ο σεφ Άγγελος Σκάρλος.

e-table tip: Δοκίμασε τη σαλάτα Ειρήνης με baby λαχανικά με κοτόπουλο σχάρας, πιπεριές, καρότο, ανθόγαλο, καβουρδισμένο φουντούκι και dressing μουστάρδας-μελιού-βαλσάμικο, χοχλιούς μπουρμπουριστούς με αρισμαρί και παλαιωμένο ξύδι, το περίφημο σύγκλινο με στάκα, σιουφιχτή καρμπονάρα με απάκι, σύγκλινο και γραβιέρα Κρήτης, σνίτσελ κοτόπουλο με κρέμα μανιταριών και κοντοσούβλι κοτόπουλο. Για το τέλος, απόλαυσε banofee με φρέσκιες μπανάνες, καραμέλα και cream fresh και brownies με δύο είδη σοκολάτας, φυστίκι και παγωτό βανίλια!

 

Κλείσε στο Αρισμαρί & Αβάρσαμο

 


 

Για δες

Το Για δες στο Γαλάτσι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά στέκια της περιοχής για καλή ελληνική κουζίνα. Πρόκειται για ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με όμορφα χρώματα και cozy διακόσμηση, ιδανικό για να απολαύσεις ένα χαλαρό γεύμα με καλή παρέα. Ετοιμάσου για παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες ελληνικές γεύσεις, με τη συνοδεία καλής μουσικής. Προϊόντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, φρέσκα υλικά, ελληνικά κρεατικά, αυθεντικό παραδοσιακό τσίπουρο από παραγωγούς του Τυρνάβου και ούζο από το Μεσολόγγι, αποτελούν τη βάση του λαχταριστού μενού του!

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις πράσινη σαλάτα με κινόα, ραπανάκι και πατατούλες baby, φρέσκα ζυμαρικά, φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μελιού, σπιτικά ζουμερά μπιφτεκάκια, ψαρονέφρι με γλυκόξινη σάλτσα, φασκόμηλο και άγριο ρύζι μανιταριών, αλλά και λαχταριστά burger!

 

Κλείσε στο  Για δες

 


 

 Green Park

Το εστιατόριο Green Park στο Γαλάτσι βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου με παράδοση 60 χρόνων στην καλή ελληνική κουζίνα. Σε ένα καταπράσινο τοπίο, με εξαιρετική θέα δίπλα στην πισίνα, θα αποδράσεις για λίγο από την Αθήνα, όσο απολαμβάνεις δημιουργικές προτάσεις και σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται καθημερινά με τα αγνότερα υλικά της αγοράς και ευφάνταστες συνταγές.

e-table tip: Δοκίμασε την εκπληκτική φέτα τηγανητή με σουσάμι και θυμαρίσιο μέλι, γεμιστό μπιφτέκι με ανθότυρο, φέτα και λιαστή ντομάτα, μεθυσμένο κοτόπουλο, διάφορα ψαρικά όπως γαρίδες σχάρας, φιλέτο σολομού και μια μεγάλη ποικιλιά από κρασιά και cocktails.

 

Κλείσε στο Green Park

 


 

Κόκκινο ρόδι 

Tο Κόκκινο Ρόδι είναι ένα μεζεδοπωλείο με καλή ελληνική κουζίνα όπου θα γευτείς μοναδικές γεύσεις με βάση τι άλλο, το ρόδι! Στο κατάλογο του εστιατορίου θα βρεις εξαιρετικά κρεατικά και φρέσκα ψαρικά και εκτός από τα κυρίως πιάτα και τα μεζεδάκια υπάρχουν και οι αντίστοιχες ποικιλίες.

e-table tip: Δοκίμασε φουρταλοκεφτέδες Ανδριώτικους, πολίτικο σαγανάκι με σουτζούκι, παστουρμά, κεφαλογραβιέρα και αυγό και υπέροχη σαλάτα με ρόδι. Στα κυρίως υπάρχουν φιλετάκια χοιρινά με σως ροδιού, οβίδια Θεσσαλονίκης αλλά και ψαράκια ημέρας, καλαμαράκια και γαρίδες για τους φίλους των ψαρικών.

 

Κλείσε στο Κόκκινο Ρόδι

 


 

Bistro Café – Restaurant

Στην κεντρική πλατεία της Λαμπρινής βρίσκεται το Bistro Café – Restaurant στο οποίο ο κόσμος μαζεύεται από νωρίς το πρωΐ για να πιεί τον καφέ ή το χυμό του και από το μεσημέρι και μετά μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα υπέροχα πιάτα του επνευσμένα από την διεθνή κουζίνα.

 e-table tip: Δοκίμασε λιγκουίνι κοτόπουλο προσούτο, burger με μοσχάρι, σφολιάτα με λευκά τυριά, πουρέ κάστανο και γύρη ανθέων, μίνι σουβλάκια από χοιρινό, μαριναρισμένα με κρασί, λεμόνι, φρέσκα μυρωδικά και ζεστή φοκάτσια και τη φοβερή ποικιλία κρεατικών.

 

Κλείσε στο Bistro Café – Restaurant 

 


 

To Χάνι του Σταύρου 

Το Χάνι του Σταύρου προσφέρει ελληνική κουζίνα και φημίζεται για τα ζουμέρα κρεατικά σχάρας! Το μενού περιλαμβάνει σπιτικές συνταγές και κλασικά πιάτα, που ετοιμάζονται από αγνά υλικά. Αν έχεις όρεξη για λαχταριστό σουβλάκι, σκεπαστές, κοκορέτσι και ζουμερές μπριζόλες, τότε βρήκες το στέκι σου!

e-table tip: Δοκίμασε κοτόπουλο σούβλας, χοιρινά μπριζολάκια, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, αλλά και πολλά μαγειρευτά ημέρας. Αξίζει επίσης να παραγγείλεις κάποια από τις παραδοσιακές χειροποίητες Ηπειρώτικες πίτες, λουκάνικο κιοφτέ Δράμας και αυγά στραπατσάδα!

 

Κλείσε στο Χάνι του Σταύρου

 


 

Το Καταφύγιο

Το εστιατόριο Καταφύγιο στο Γαλάτσι θα γίνει το στέκι της παρέας για ελληνική κουζίνα και μεζέδες. Ένας ζεστός, λιτός και παρεΐστικος χώρος με αγάπη στην παράδοση θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους και την οικογένειά σου. Το μενού βασίζεται σε παραδοσιακές  συνταγές που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς και συνοδεύονται ιδανικά με καλό κρασί και ελληνικά αποστάγματα.

e-table tip: Δοκίμασε χειροποίητους και πεντανόστιμους κεφτέδες, σαγανάκι με μέλι και σουσάμι, μύδια αχνιστά, χταποδάκι στα κάρβουνα, χωριάτικο λουκάνικο, μαγειρευτά και κρεατικά καθώς και πιάτα ημέρας που καλύπτουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις.

 

Κλείσε στο Καταφύγιο

 


 

Ρακομπερδέματα 

εστιατόρια στο Γαλάτσι

Τα Ρακομπερδέματα είναι ακόμα μία εξαιρετική επιλογή, αν ψάχνεις για εστιατόρια για κρητική κουζίνα στο Γαλάτσι. Θα δοκιμάσεις παραδοσιακές κρητικές συνταγές που ταξιδεύουν, σε μία άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ιδανική  για παρέες αλλά και οικογένειες. Το μενού στα Ρακομπερδέματα περιλαμβάνει μαγειρευτά, πιάτα της ώρας και χορταστικά ορεκτικά.

e-table tip: Δοκίμασε παραδοσιακό γαμοπίλαφο, κατσικάκι με σταμναγκάθι, μπουρεκάκι μελιτζάνας με απάκι, σφακιανή πίτα, χοχλιούς μπουμπουριστούς, συκώτι σαβόρε, σπιτκά γλυκά και πολλές ακόμα πεντανόστιμες κρητικές σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσεις με κρασί και τσικουδιά!

 

Κλείσε στα Ρακομπερδέματα

 


 

Καφές Και Η Ρακή

εστιατόρια στο Γαλάτσι

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια στο Γαλάτσι είναι το εστιατόριο Ο Καφές και η Ρακή, που προσφέρει ελληνική κουζίνα και εκλεκτά ελληνικά αποστάγματα. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ρακοκαφενείο με παράδοση στα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, που σερβίρει από το πρωί μυρωδάτο καφέ και λίγο αργότερα ρακή, τσίπουρο, ρακόμελο και καλό κρασί, μαζί με εξαιρετικούς φρεσκομαγειρεμένους μεζέδες και νόστιμες σπιτικές σπεσιαλιτέ.

e-table tip: Δοκίμασε εκπλητικό κοτόπουλο μουσταρδομελάτο ή α λα κρεμ, κολοκυθοκεφτέδες, τυροπιτάρι και φανταστική φέτα με μέλι.

 

Κλείσε στο Καφές και η Ρακή

 


 

Η Κιβωτός 

εστιατόρια στο Γαλάτσι

Τελευταία πρόταση για εστιατόρια στο Γαλάτσι είναι το εστιατόριο Κιβωτός. Εκεί θα δοκιιμάσεις φοβερά πιάτα μεσογειακής κουζίνας! Σε ένα πολύ ομορφο χώρο με παραδοσιακή διακόσμηση, οικογενειακή ατμόσφαιρα και μία γραφική καταπράσινη αυλή, θα δοκιμάσεις νόστιμα κρεατικά από την Καρδίτσα και την Νάξο, φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά από τη Λέσβο, κρασί από την Νεμέα και σπιτικό τσίπουρο από τη Θεσσαλία.

e-table tip: Θα δοκιμάσεις πεντανόστιμες σταβλίσιες μπριζόλες, χειροποίητα παστουρμαδοπιτάκια, λουκάνικο χωριάτικο, φέτα σε φύλλο με μέλι και φυστίκι Αιγίνης με ειδική γέμιση pesto, ψαρονέφρι γεμιστό, κοτόπουλο σαγανάκι, μελιτζάνα γεμιστή με με μοσχαράκι μαγειρευτό και από τα καλύτερα μπιφτέκια στην Αθήνα.

 

Κλείσε στο εστιατόριο Κιβωτός

 


 

Ανακάλυψε τα top στέκια στο Γαλάτσι!

 

Κλείσε στα καλύτερα στέκια στο Γαλάτσι!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close