3+1 Εστιατόρια στην Λάρισα

621

Η Λάρισα είναι δικαιωματικά το κέντρο της Θεσσαλίας, μπορείς να την πεις και βασίλειο των καφέ αλλά δεν πρέπει να παραβλέψεις το γεγονός ότι εκεί θα βρεις μοναδικά στέκια για φαγητό. Βρήκαμε τέσσερις ταβέρνες με καλό φαγητό στην Λάρισα και σου προτείνουμε να τις επισκεφτείς το συντομότερο!

Θα ξεκινήσουμε με τα Κίτρινα Γάντια στο Φρούριο, μια ταβέρνα με ελληνική κουζίνα και πολλούς πιστούς πελάτες! Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα  φτιαγμένα με συνταγές δοκιμασμένες στο χρόνο, που θα σας θυμίσουν το φαγητό της μαμάς.

Άλλο ένα καλό εστιατόριο στην περιοχή του Φρούριου είναι το Ελιά και Κάπαρη που σερβίρει και αυτό ελληνική κουζίνα σε πολύ καλές τιμές. Το μενού ανανεώνεται σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των υλικών και τα λαχανικά είναι αποκλειστικά βιολογικής καλλιέργειας.

Για κάτι πιο παραδοσιακό σας προτείνουμε τον Νταλάκα, μια πιο παραδοσιακή ταβέρνα με ψητά κρεατικά όπου θα δοκιμάσεις ζουμερά ψητά και νόστιμα συνοδευτικά. Ο Νταλάκας έχει παράδοση στα παϊδάκια και βρίσκεται πρώτο στις επιλογές για να πέρασετε όμορφες στιγμές με την παρέα σας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στα Πλατάνια στο Λιβαδάκι, μια παραδοσιακή ταβέρνα όπου θα δοκιμάσετε ντόπιες σπεσιαλιτέ όπως παϊδάκια προβατίνας, μοσχαράκι σούβλας και νόστιμους μεζέδες για το τσίπουρο! Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από υλικά ντόπιας παραγωγής όποτε σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close