Τσικνοτρίτη 2017: Τσικνίζουμε νωρίτερα με έκπτωση!

895

 

 

Η Τσικνοπέμπτη μεταφέρθηκε! Στις 24/10 είναι η Τσικνοτρίτη!

Ενημέρωσε την παρέα σου ότι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου είναι Τσικνοτρίτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ετοιμάσου για  νόστιμες κρεατο-καταστάσεις σε 17 αγαπημένα στέκια!

Και το καλύτερο; Θα τσικνίσεις με έκπτωση που ξεκινά από 35%!

 

Τσικνοτρίτη στην Αθήνα


Έτσι… Απλά Μουσικό Μεζεδοπωλείο, Αργυρούπολη

Ξεκινάμε για τσίκνισμα είναι το Έτσι…Απλά στην Αργυρούποληένα γνήσιο  μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες. Έτσι απλά και νόστιμα θα απολαύσεις παραδοσιακές συνταγές που παρασκευάζονται από τα καλύτερα τοπικά προϊόντα. Ξεκίνα την Τσικνοτρίτη με λαδοτύρι Μυτιλήνης με φρούτα του δάσους, ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με σως γιαουρτιού και χοιρινή τηγανιά, συνέχισε με λουκάνικο χωριάτικο, κεμπάπ κοτόπουλο, σύγκλινο Μάνης και πολλές ακόμα λαχταριστές κρεατο-ποικιλίες και σπεσιαλιτέ, που συνοδεύονται με καλό κρασί, μπύρα και ελληνικά αποστάγματα!

 

Tσίκνισε στο Έτσι… Απλά Μουσικό Μεζεδοπωλείο με -40%!

 


 

Το Προπολεμικόν, Πειραιάς

Το Προπολεμικόν στον Πειραιά είναι μια αγαπημένη μπακαλοταβέρνα στον Πειραιά. Ένα μαγαζί σε ένα προπολεμικό κτίριο στα παλιά ιστορικά στον Άγιο Διονύση, θα ταξιδέψει τους παλιούς σε παλιές καλές εποχές με τα υπέροχα μερακλίδικα πιάτα και το εξαιρετικό βαρελίσιο κρασί. Υποδεχνείτε την Τσικνοτρίτη με ορεκτικά, σαλάτες, ψητά στα κάρβουνα αλλά και νόστιμους κρεατομεζέδες.

Tσίκνισε στο Προπολεμικόν με -35%!

 


 

Roasted by Mimaya, Γλυφάδα

Το Roasted by Mimaya είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος! Εάν αγαπάς το κρέας, ετοιμάσου να το απολαύσεις σε κάθε εκδοχή του. Στο μενού του θα βρεις φοβερά  μπουτάκια κoτόπουλου γεμιστά, σουβλάκι χοιρινό, αλλά και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα και εξαιρετικά ribs Black Angus που λιώνουν στο στόμα. Highlight για τα ζευγάρια και τις παρέες οι ανεπανάληπτες ποικιλίες ψητών κρεάτων και το φοβερό “μπουκέτο” από σουβλάκια, που μπορείς να απολαύσεις με παγωμένη βαρελίσια μπύρα ή χύμα κρασί.

 

Tσίκνισε στο Roasted by Mimaya με -35%!

 


 

 Ιορδάνης, Χαλάνδρι


Ιορδάνης στο Χαλάνδρι είναι ένα από τα ιστορικά μαγαζιά της περιοχής και σερβίρει πεντανόστιμους μεζέδες και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Ο Ιορδάνης είναι το ιδανικό μέρος για να τσικνίσεις με κοντοσούβλι κοτόπουλο φούρνου, μπεκρή μεζέ και φυσικά φρέσκιες πατάτες τηγανητές αλλά και πολύ προσεγμένα ψητά κρέατα με πιο γνωστή την καπνιστή μπριζόλα. Το χύμα κρασί του μαγαζιού θα συνοδεύσει άψογα ό,τι κι αν παραγγείλεις. Κλείσε γλυκά την Τσικνοτρίτη σου και στο τέλος απόλαυσε κάποιο από τα σπιτικά γλυκά!

 

Tσίκνισε στον Ιορδάνη με -50%!

 


 

Ταβέρνα Άγγελος, Χαϊδάρι

Ετοιμάσου για Τσικνοτρίτη με λαχταριστά ψητά στη θράκα, στην ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι. Πιστή στην παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις, η ταβέρνα αυτή σερβίρει ζουμερές μπριζόλες, μπιφτέκια σχάρας, πανσέτες, παϊδάκια, λαχταριστά γεμιστά και άλλα σπιτικά μαγειρευτά. Οι μεζέδες είναι πολλοί για να επιλέξεις ανάλογα τα γούστα σας. Οι κολοκυθοκεφτέδες, οι τυροκροκέτες με 4 τυριά, τα μπουρεκάκια μελιτζάνας, η τυροκαυτερή Μακεδονίας, το σαγανάκι μπουγιουρντί, τα γαρδουμπάκια, και ο κρασομεζές ξεχωρίζουν!

 

Tσίκνισε στην Ταβέρνα Άγγελος με -40%!

 


 

Αλκυόνες, Παλαιό Φάληρο

Οι Αλκυόνες είναι ένα  φοβερό μεζεδοπωλείο, στο Παλαιό Φάληρο, που δημιουργεί μοναδικούς συνδυασμούς ελληνικών και πολίτικων γεύσεων. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, μαγειρευτά, ζουμερά κρεατικά ψητά στα κάρβουνα. Ετοιμάσου για τσικνίσεις με λουκάνικα χωριάτικα στα κάρβουνα, συκώτι Αρβανίτικο μοσχαρίσιο, μεθυσμένο κοτόπουλο με σάλτσα και τις μεγάλες ποικιλίες κρεατικών με χοιρινά μπριζολάκια, φιλετάκια κοτόπουλου, μπιφτέκια, λουκάνικα, πιλάφι και τηγανιτές πατάτες! Στο τέλος πάντα οι Αλκυόνες υπόσχονται έναν “γλυκό αποχαιρετισμό”, με τα απολαυστικά χειροποίητα γλυκά!

 

Tσίκνισε στις Αλκυόνες με -40%!

 


 

Γίδι, Μεταμόρφωση


Το Γίδι είναι μία κλασική χασαποταβέρνα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, που παντρεύει τις παλιές με τις σύγχρονες γεύσεις. Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά διαλεγμένες και το ψήσιμο όπως ακριβώς πρέπει ανάλογα με το είδος του κρέατος. Η κουζίνα είναι ανοιχτή και βλέπεις να εξελίσεται μπροστά σου όλη η παραγγελία που θα κάνεις σαν ιεροτελεστία, από το σωστό κόψιμο του κρέατος μέχρι το απίθανο ψήσιμο που θα σας σπάσει τη μύτη! Δοκιμάστε μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, χειροποίητα λουκάνικα, εκπληκτικές μακαρούνες, λαχταριστά παϊδάκια προβατίνας αλλά και για όσους τον λατρεύουν…ναι έχει και πατσά!

 

Tσίκνισε στο Γίδι με -35%!

 


 

Μπριζολάκια.gr, Κυψέλη


Αγαπημένο κρεατοφαγικό στέκι είναι τα  Μπριζολάκια.gr στην Κυψέλη, που προσφέρει ελληνική κουζίνα, με έμφαση στο κρέας. Το πλούσιο μενού του περιλαμβάνει σπιτικές κρεατό-σπεσιαλιτέ, όπως  το σήμα κατετεθέν του, τα χοιρινά μπριζολάκια, τις τρυφερές μπριζόλες από μοσχαράκι γάλακτος, τις XXL σταβλίσιες σπαλομπριζόλες, αρνίσια παϊδάκια και κεμπάπ από βουβαλίσο κρέας. Συνδύασε το φαγητό σου με ψητά λαχανικά με σως από μπαλσάμικο με μέλι, σαλάτα με σπανάκι, κοτόπουλο και σουσάμι και τη σπέσιαλ χειροποίητη μελιτζανοσαλάτα στα κάρβουνα.

 

Tσίκνισε στα Μπριζολάκια.gr με -35%!

 


 

Κατσαρολάκια, Πειραιάς

Τα Κατσαρολάκια είναι ένα καλό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά, στην ακτή Μητσοπούλου με φιλόξενο και απέριττο χώρο, που προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα. Αποτελεί καταφύγιο για καλό φαγητό και σπιτικές γευστικές απολαύσεις. Γίορτασε με την παρέα σου την Τσικνοτρίτη επιλέγοντας ποικιλία κρεατικών, μπριζόλες χοιρινές και μοσχαρίσιες, σουβλάκι mix, σπιτικό τζατζίκι, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, φέτα μπουγιουρντί και φυσιά τηγανητές πατάτες!

 

Tσίκνισε στα Κατσαρολάκια με -35%!

 


Ο Ρήγας, Πειραιάς

Η ταβέρνα ο Ρήγας στην Καστέλλα βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Πειραιά, προσφέροντας ελληνική κουζίνα. Σε έναν πολύ ζεστό χώρο με φωτεινά χρώματα και vintage διακόσμηση θα απολαύσετε ελληνικές σπεσιαλιτέ και μεζέδες με υπέροχη θέα στον Σαρωνικό.  Δοκιμάστε εξαιρετικά παϊδάκια, λαχταριστό κοκορέτσι, κοντοσούβλι, παραδοσιακό γιαουρτλού, σταβλίσια μπριζόλα, χειροποίητα τυροπιτάκια και σπέσιαλ μανιταρόπιτα. Κλασική ταβέρνα αφιερωμένη στην κρεατοφαγία! Μπιφτέκια, μπριζόλες, παϊδάκια, μεζέδες και μαγειρευτά είναι οι κυρίαρχοι του καταλόγου. Εκτός από τα κοψίδια, Ο Ρήγας φημίζεται για την τέλεια θέα στον Σαρωνικό από το περιποιημένο roof garden του.

 

Tσίκνισε στο Ρήγα με -35%!

 


 

Η Αλεπού, Πετρούπολη

Το εστιατόριο Αλεπού στην Πετρούπολη βρίσκεται στον πεζόδρομο στη οδό Κωνσταντινουπόλεως  και προσφέρει ελληνική κουζίνα και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Αξίζει να δοκιμάσεις εκλεκτό χοιρινό κότσι, ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αγριογούρουνο στιφάδο, πιπεριές γεμιστές με μπέικον και τυρί, ταλαγάνι σχάρας και τα καλύτερα ψητά στα κάρβουνα. Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με καλό κρασί και τα αγαπημένα σας ελληνικά αποστάγματα!

Tσίκνισε στην Αλεπού με -35%!

 


 

Ροζαλία, Εξάρχεια


Το εστιατόριο Ροζαλία στα Εξάρχεια βρίσκεται στον γραφικό πεζόδρομο της Βαλτεσίου και είναι ένα γνωστό σημείο συνάντησης για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο κέντρο της Αθήνας. Πάρε την παρέα σου και τσικνίστε με ποικιλίες κρεατικών στα κάρβουνα! Δοκιμάστε παστουρμαδόπιτα ή σαϊτια με γλυκά χόρτα και φέτα από τη Μονεμβασιά, γραβιέρα σαγανάκι με μέλι, ανάμικτα μανιτάρια ψητά, την τεράστια μπριζόλα του καλοφαγά, παϊδάκια γάλακτος και μπιφτέκι χωριάτικο γεμιστό με φέτα. Όλοι οι πιστοί καλοφαγάδες και ειδικά οι κρεατοφάγοι όπως προσέλθετε!”

 

Tσίκνισε στη Ροζαλία με -35%!

 



 

Τσικνοτρίτη στη Θεσσαλονίκη

Τώρα σειρά για τσίκνισμα έχει η Θεσσαλονίκη. Αυτά είναι τα 5 φοβερά κρεατοστέκια που θα τσικνίσεις με έκπτωση 35%!

Tσέρκι, Λαδάδικα


Το εστιατόριο Τσέρκι  βρίσκεται στον ιστορικό πεζόδρομο Κατούνη στα Λαδάδικα και προσφέρει εξαιρετικούς κρεατομεζέδες. Στο Τσέρκι, θα απολαύσεις ζουμερό μπιφτέκι μοσχαρίσιο, κεφτεδάκια με πίτα και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητά, πατάτες φούρνου με τυρί, και λουκάνικα σχάρας με τραχανά!

Tσίκνισε στo Τσέρκι με -35%!

 


Esperanto, Τούμπα

Το εστιατόριο Esperanto στην κάτω Τούμπα είναι το στέκι της περιοχής, που προσφέρει μια εντυπωσιακή μίξη κουζινών, προϊόντων και γευστικών κουλτούρων. Αξίζει να παραγγείλεις τα μοσχαρίσια φιλετάκια, χοιρινό σουβλάκι, μπιφτέκια μοσχαρίσια, ανοιχτές πίτες με μοσχαρισίο κιμά, λαχταριστά κεμπάπ και άμα έχεις όρεξη το Esperanto έχει και φοβερή Γουρουνοπούλα!

Tσίκνισε στo  Esperanto με -35%!

 


Εδεσματοτεχνείο Πεινωσβέστης, Νεάπολη

Το Εδεσματοτεχνείο Πεινωσβέστης ήρθε για να συμπληρώσει και να αναδείξει τις παραδοσιακές συνταγές της κρυμμένης Ελλάδας, μαγειρεμένες…αλλιώς. Δημιουργικοί μεζέδες είναι εδώ για να σε τσικνίσουν όπως πρέπει! Από τυροκροκέτες, πατάτες, κεφτέδες, μέχρι ζουμερές ποικιλίες κρεατικών, που συνοδεύουν τέλεια το κρασί ή την μπύρα σου.

Tσίκνισε στo Εδεσματοτεχνείο Πεινωσβέστης με -35%!

 


Milonga Μεζέ Club, Κέντρο Θεσσαλονίκης

Γιόρτασε την Τσινοτρίτη με αργεντίνικο αέρα στη Milonga! Νόστιμες ποικιλίες κρασιού, μπύρας και χασάπικες απολαύσεις περιμένουν εσένα και την παρέα σου. Δοκίμασε οπωσδήποτε τορτίγιες κρεατικών, χοιρινές μπουκίτσες, κεφτεδάκια γιαουρτλού και σπαλομπριζόλα νεαρού μόσχου και το φοβερό Milonga burger! Άσε λίγο χώρο επίσης και για το γλυκό της ημέρας!

Tσίκνισε στo Milonga Μεζέ Club με -35%!

 


Τράτα, Περαία

Η ταβέρνα Τράτα στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης προσφέρει μεσογειακή κουζίνα. Με θέα τη θάλασσα ετοιμάσου να δοκιμάσεις εκλεκτά κρεατικά, όπως σουτζουκάκια, μπιφτέκι γεμιστό, κοτόπουλο σουβλάκι, λουκάνικο χωριάτικο και παϊδάκια αρνίσια. Πάντα με τη συνοδεία κρασιού, μπύρας και παραδοσιακών αποσταγμάτων!

Tσίκνισε στη Τράτα με -35%!

 


 

Ήρθε η ώρα να τσικνίσεις νωρίτερα και με έκπτωση! Πάρε την παρέα και ετοιμαστείτε για Τσικνοτρίτη!

Καλή Όρεξη! 

Tσικνοτρίτη στην Αθήνα!

 

Tσικνοτρίτη στη Θεσσαλονίκη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close