4+1 Spots για Burger στην Αθήνα

594

Κατά γενική ομολογία, το burger είναι από τα φαγητά που αρέσει σε όλους. Ζουμερό μπιφτέκι, ροδέλες δροσερής ντομάτας, μαρούλι και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας, και όλα αυτά μέσα σε ένα μαλακό ψωμί… σου ανοίξαμε την όρεξη ή ακόμα; Αν το πετύχαμε σου αποκαλύπτουμε πέντε burger spots στην Αθήνα που αξίζουν την προσοχή σου!

Hops Beer & Burgers στο Κουκάκι: Εξαιρετικά burgers σε πολλές παραλλαγές, αλλά και άλλα νόστιμα πιάτα που περιμένουν να τα δοκιμάσεις! Buffalo cheeseburger, philly cheese stake sandwich και το πολύ νόστιμο gorgonzola and onions burger είναι μόνο τρία από τα πιάτα που σου προτείνουμε!

Barbara Que στα Βριλήσσια: Από τα καλύτερα Burger της πόλης φτιαγμένο αποκλειστικά με black angus beef. Συμπληρωματικά στο μενού, εκτός από τα χορταστικά Burger θα βρείτε κι άλλες επιλογές κρεατικών όπως για παράδειγμα το ιρλανδέζικο ψητό χοιρινό καραμελωμένο με μαύρη μπύρα!

Hard Rock Cafe Athens στο Μοναστηράκι: Τα lengendary burgers του είναι γνωστά παγκοσμίως για την ποιότητά τους, την νοστιμιά τους και την αυθεντικότητά τους φυσικά! Στο Hard Rock Cafe θα δοκιμάσεις επίσης απολαυστικά combo platters, nachos και φυσικά απίστευτα δροσιστικά κοκτέιλ!

Gigi Burger Bar στην Δροσιά: Ζουμερά burgers με μοσχάρι ή κοτόπουλο αλλά και πιο gourmet επιλογές. Αν είσαι πολύ πεινασμένος δεν έχεις παρά να επιλέξεις το large μέγεθος και να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου φαγητό!

L’ Esquina στο Κολωνάκι: Burger-άδικο στην Χάρητος με νόστιμα burgers όπου σου δίνεται η επιλογή ανάμεσα σε κανονικό ή brioche ψωμάκι ή ακόμα και χωρίς ψωμί ( naked burger). Mushroom and cheddar burger και Berlusconi Burger ανάμεσα στα best seller του!

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close