Δύο top επιλογές για ζουμερό κρέας στην Αθήνα

Αγαπάς όσο και εμείς το κρέας; Τότε απόλαυσε το πιο ζουμερό και το πιο λαχταριστό πιάτο με κρέας στα δύο απόλυτα meat points της Αθήνας.

Telemachos Athens

Βραβευμένο το 2017, 2018 και 2019 στην κατηγορία Ελληνική κουζίνα, το εστιατόριο Telemachos Athens, πιστεύει φανατικά στην υψηλή κρεατική. Μπορείς να το βρεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα,στην οδό Πανεπιστημίου 10, μέσα στη Στοά Ζολώτα και να απολαύσεις μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με πρωταγωνιστή φυσικά το κρέας στο πιάτο σου. Πρόκειται για ένα εστιατόριο με υψηλής αισθητικής χώρο που καλλιεργεί συστηματικά την κουλτούρα του κρέατος, στον οποίο πλέκονται περίτεχνα ο σαγηνευτικός κόσμος του κρασιού και η ελληνική παράδοση. Προσφέρει πάνω από 200 ετικέτες κρασιού, νόστιμα πιάτα, αλλά ταυτόχρονα και προσιτά. Μια δοκιμή του μόνο αρκεί για να σε ταξιδέψει!

e-table tip: Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Best Seller του, φιλέτο Chateaubriand μοσχάρι, 1000γρ, τον “Σιδηρόδρομο” Βραστό, μοσχαρίσιο κρέας με λαδολέμονο και φυσικά το “Tartare” από εκλεκτό μοσχαρίσιο φιλέτο.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Telemachos Athens

 

Meat & Grill Stories by Mirsini Lambraki

Η πρώτη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα απόλυτα meat points της Αθήνας, το Meat & Grill Stories by Mirsini Lambraki. Θα το βρεις στη Λεωφόρο Δεκελείας 88, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, σε ένα μικρό, φωτεινό και ζεστά διακοσμημένο χώρο με vintage ρετρό στοιχεία. Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της, που αποτελείται από έμπειρους κρεοτέχνες και ψήστες, επιλέγουν τα καλύτερα κομμάτια κρέατος από φάρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τα ψήνουν αριστοτεχνικά σε περιστρεφόμενη Αργεντίνικη σούβλα, φούρνο Roaster με ξυλοκάρβουνο, Αμερικάνικο Kamado και φυσικά σε κλασική ελληνική σχάρα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρεατογνωσίας.

e-table tip: Από τον κατάλογο του, ξεχωρίσαμε τη βουβαλίσια σπαλομπριζόλα Σερρών, την τεράστια porter house αγελάδας (t-bone μαζί με το φιλέτο), το τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος στη σούβλα, αλλά και το αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα και χοιρινά πανσετάκια με Orlean bbq sauce, που λιώνουν στο στόμα σου!

 

Κλείσε Τραπέζι στο Meat & Grill Stories by Mirsini Lambraki

 


 

Κάνε κράτηση σε Steak-House στην Αθήνα

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 991 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα