Νέα Εστιατορίων: Βολιώτικη Τσιπουρομανία

411

Η Βολιώτικη Τσιπουρομανία στην Μεταμόρφωση, ένα από τα πιο αυθεντικά στέκια για τσίπουρο στην Αθήνα, ξεκίνησε δυναμικά την νέα σεζόν με μια γενναία ανακαίνιση του χώρου αλλά και νέα νόστιμα πιάτα στο ήδη υπάρχον μενού.

Πρόκειται για μια σειρά από νέα πιάτα που αγαπηθούν πολύ από τους λάτρεις του είδους. Mύδια μπεκρή μεζέ, χταπόδι σαγανάκι, 40 είδη ψαρικών ολόφρεσκα και παστά, 4 διαφορετικά είδη κεμπάπ, καβουρμάς, απάκι, 16 είδη λουκάνικων– έξι είδη σουτζούκια και παστουρμά από τα Καραμανλίδικα του Sary.

Στην Βολιώτικη Τσιπουρομανία η ιεροτελεστία έχει ως εξής: Kάθε 25αράκι τσίπουρο συνοδεύεται και από ένα διαφορετικό γνήσιο Βολιώτικο μεζεδάκι! Φυσικά υπάρχουν και άλλα, όπως τα 62 είδη μπύρας, το ρακόμελο, η ψημένη αλλά και βιολογική ρακή.

Τέλος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο διασκεδάζουμε με live μουσική και λαϊκό, έντεχνο, ρεμπέτικο και παραδοσιακό πρόγραμμα με τους Θανάση Χατζή στο μπουζούκι και τον Γιώργο Γιαννή στην κιθάρα.

Αν θέλετε κι εσείς να περάσετε όμορφες στιγμές διασκέδασης με την παρέα σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την Βολιώτικη Τσιπουρομανία με τους φίλους ή την οικογενειά σας!

Κάνε Κράτηση στην Βολιώτικη Τσιπουρομανία

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close