Γεύσεις Ελλάδας στο Olive Garden

Το μενού του Olive Garden, στο ξενοδοχείο Titania στο κέντρο της Αθήνας, αλλάζει και αφιερώνεται για λίγες μέρες σε ελληνικές γεύσεις και στα ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης) προϊόντα.

Για ένα ξεχωριστό δείπνο  , το  αφιέρωμα «Γεύσεις Ελλάδας» μας ταξιδεύει στις γευστικές μας ρίζες με όχημα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις ή να απολαύσετε τα signature cocktails στο ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ, κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε πάνω από την Πανεπιστημίου.

Μερικά από τα πιάτα που θα σερβίρονται σε αυτό το αφιέρωμα για τις  Γεύσεις Ελλάδας είναι:

  • Χταπόδι ξιδάτο, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και μαρινάτος γαύρος   με βιολογική φάβα από λαθούρι, ταραμοσαλάτα με γλυκάνισο και αρμυρίκi
  • “Olive Garden” μικρόφυλλα τραγανά σαλατικά με γαρίδες ατμού και ξιδάτο χταπόδι, κολοκύθι, ελιές Καλαμάτας και ντρέσινγκ με μοσχολέμονο, αρωματικά και παρθένο ελαιόλαδo
  • Γεμιστό πόρτο μπέλο με καπνιστό ψαρονέφρι, τοματίνια, μανούρι  και φρέσκο θυμάρι
  •  Φασολάκια και μικρές πατάτες με ψητό σολομό, φρέσκο κρεμμύδι, ραπανάκια,  ψητή πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μοσχολέμονου
  • Λαυράκι σχάρας με φασολάκια σοτέ, σαλάτα με βιολογικό πλιγούρι Ζέας, αρωματικά και σάλτσα λαδολέμονο
  • Κατσικάκι γάλακτος Σερρών με μαραθοτύρι Άνδρου, λιαστή τομάτα, θρούμπι και καπνιστή ζεστή μελιτζανοσαλάτα
  •  Αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, τοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό
  • “Rib eye” με πουρέ σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια, κρεμμυδάκια σοτέ  και σάλτσα με μαυροδάφνης Πατρών με σταφίδες Ηλείας
  • Ψητός σολομός με πουρέ μπιζελιού, μικρά καραμελωμένα καρότα και σάλτσα μπουρδέτο

Κάνε Κράτηση στο Olive Garden

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 977 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα