Καλοκαιρινές βραδιές σε ταβέρνες με κήπο

1K

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην ζεστασιά του καλοκαιριού και τι καλύτερο από το να πάρουμε την παρέα μας και περάσουμε μια όμορφη βραδιά, τρώγοντας νόστιμο φαγητό, πίνοντας κρασάκι και απολαμβάνοντας έναν όμορφο και περιποιημένο κήπο. Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τέσσερις ταβέρνες με κήπο, ιδανικές για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με καλή παρέα!

Πρώτη  στις επιλογές μας η Υδρούσσα, στο Χαλάνδρι, μια ταβέρνα που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό σπίτι με όμορφο εξωτερικό χώρο όπου απολαμβάνουμε ελληνικά νόστιμα πιάτα που θα συνοδεύσουν επάξια το κρασί ή το τσίπουρο.

Παραμένουμε στα βόρεια προάστια και προτείνουμε το Καλωσόρισμα του Αντώνη, μια ταβέρνα με γνήσια ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες.  Εδώ και πολλά χρόνια το Καλωσόρισμα του Αντώνη διατηρεί ψηλά τον πήχη όχι μόνο με την καλή κουζίνα αλλά και με το άψογο σέρβις του.

Αν θέλετε να κατεβείτε πιο νότια, προτείνουμε το Cookuchi μαγειρεύοντας με Νου με γεύσεις που θυμίζουν έντονα Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα Σίφνο. Εδώ προτείνουμε να δοκιμάσετε την ρεβυθάδα που είναι σήμα κατατεθέν του μαγαζιού και προσφέρετε κάθε σαββατοκύριακο αλλά και κάποιο από τα μαγειρευτά του καταλόγου.

Αν πάλι προτιμάτε το κέντρο της πόλης, η ιστορική Ροζαλία με τον όμορφο κήπο της είναι ότι μια όαση γι αυτήν την εποχή.  Η κουζίνα που σερβίρει είναι κλασική ελληνική και τα υλικά είναι πάντα φρέσκα και πρώτης ποιότητας, ενώ αξίζει πολύ να δοκιμάσετε το χύμα κρασί που μας προτείνει.

Κάνε κράτηση δωρεάν και online μέσω e-table.gr και ζήτα τραπέζι στον κήπο για να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά με την παρέα σου αλλά και πολλές  προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close