Αsk4food Week | Όλα αυτά που θα απολαύσουμε σε 11 εστιατόρια στην Αθήνα

671

Μέχρι την Κυριακή 18 Μαρτίου, κλείνεις τραπέζι και βγαίνεις σε 11 φοβερά εστιατόρια που ανέδειξαν οι χρήστες του ask4food, με περισσότερες από 40.000 κριτικές. Και το καλύτερο; Στην Αsk4food Week απολαμβάνεις Έκπτωση ως 30%! Ρίξε μια ματιά σε ορισμένα πιάτα που μας ενθουσίασαν και θα μας μείνουν γευστικά αξέχαστα!

🍅Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον, Καμίνια | Έκπτωση -20%🏆

To Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον στα Καμίνια προσφέρει δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας  από το 1944. Στον κατάλογο θα βρεις παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ που παντρεύονται με δημιουργικές συνταγές, αλλά και πολλά νόστιμα ανατολίτικα πιάτα. Εμείς ξετρελαθήκαμε με τον πουρέ σελινόριζας με στηθόπλευρα μοσχαρίσια κοκκινιστή και κομματάκια καρότου στη σάλτσα και τους λαχανοντολμάδες αυγολέμονο.

Ask4food Week
Πουρές σελινόριζας με στηθόπλευρα μοσχαρίσια κοκκινιστή και κομματάκια καρότου στη σάλτσα

 

Ask4food Week
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο

 

Κλείσε στο Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον με -20%

 


 

🍅Spiros & Vasilis, Κολωνάκι | Έκπτωση -20%🏆

Το εστιατόριο Spiros & Vasilis είναι στην κορυφή των προτιμήσεων όσον αφορά την κλασική γαλλική κουζίνα. Αρχοντική διακόσμηση και ζεστή ατμόσφαιρα είναι αυτά που σε παρατηρείς με μία πρώτη ματιά στον χώρο. Στον κατάλογο θα βρεις ψαρικά, κρύα και ζεστά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, μαγειρευτά ημέρας, νόστιμα γλυκά, αλλά και μία πολύ μεγάλη wine list.  Αξίζει να δοκιμάσεις το στήθος πάπιας με sauce Grand Marnier και πορτοκάλι και το μοσχάρι Wellington.

 

Ask4food Week
Μοσχάρι Wellington

 

Ask4food Week
Στήθος πάπιας με sauce Grand Marnier και πορτοκάλι

 

Κλείσε στο Spiros & Vasilis με -20%

 


 

🍅Cookouchi Μαγειρεύοντας με Νου, Παλαιό Φάληρο | Έκπτωση -30%🏆

Η Εβδομάδα Ask4food σε πάει τώρα στο εστιατόριο Cookouchi μαγειρεύοντας με Νου στο Παλαιό Φάληρο, για ελληνική νόστιμη κουζίνα. Το μενού του εστιατορίου συνδυάζει επιτυχημένα παραδοσιακές γεύσεις της Σίφνου με ελληνικές σπεσιαλιτέ, με συνταγές που παντρεύουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Δοκίμασε φοβερές σούπες ημέρας και το χειροποίητο κοντοσούβλι.

Ask4food Week
Φοβερές σούπες ημέρας

 

Ask4food Week
Το χειροποίητο κοντοσούβλι (Πηγή φωτογραφίας looking4.gr)

 

Κλείσε στο Cookouchi με -30%

 


 

🍅Mystic, Καλλιμάρμαρο | Έκπτωση -20%🏆

Το Mystic στο Καλλιμάρμαρο είναι γνωστό στέκι που χρησιμοποιεί οργανική κάνναβη στις συνταγές του, δημιουργώντας εύγεστα πιάτα.  Θα δοκιμάσεις πίτσες και ζυμαρικά σε μεγάλη ποικιλία και με υλικά έξω από τα καθιερωμένα, όπως βιολογικό αλεύρι κάναβης και ντίνκελ, στέβια αντί για ζάχαρη, θαλασσινό αραφινάριστο αλάτι, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά κλασικά πιάτα αλλά κι επιλογές για χορτοφάγους και vegans. Από pizza έχεις πολλές γευστικές επιλογές σε Dinkel Pizza με ελάχιστη γλουτένη, αλλά και Bio Pizza με βιολογιά υλικά.   Αν θες ζυμαρικά μπορείς να απολάυσεις Mystic ταλιατέλες με αλεύρι οργανικής κάνναβης, αλλά και τα κλασικά σπαγγέτι.

Ask4food Week
H φοβερή pizza Mexico με Τυρί, Μπέϊκον, Καλαμπόκι, Κρεμμύδι, Καυτερή Πιπεριά, Πράσινη Πιπεριά
Ask4food Week
Απόλαυσε μία μακαρονάδα επιλέγοντας τα τις Mystic ταλιατέλες με αλεύρι οργανικής κάνναβης

 

Κλείσε στο Mystic με -20%

 


 

🍅Asian Taste, Γκάζι | Έκπτωση -20%🏆

Θέλεις τώρα να απολαύσεις κινέζικες γεύσεις με θέα την Ακρόπολη; Τότε πρέπει να πας στο Asian Taste στο Γκάζι! Με διακόσμηση που θυμίζει την παράδοση και την κουλτούρα της Άπω Ανατολής και ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει τις πιο νόστιμες σπεσιαλιτέ της ασιατικής γαστρονομίας, το Asian Taste θα ενθουσιάσει εσένα και την παρέα σου! Αξίζει να δοκιμάσεις το καραμελωμένο κοτόπουλο και τις τηγανιτές γαρίδες σε κρούστα από κανταΐφι.

Ask4food Week
Καραμελωμένο κοτόπουλο
Ask4food Week
Τηγανιτές γαρίδες σε κρούστα από κανταΐφι

 

Κλείσε στο Asia Taste με -20%

 


 

🍅Κυβέλη, Κυψέλη | Έκπτωση -20%🏆

Φύγαμε τώρα για Ask4food Week στην Κυψέλη! Η Κυβέλη στην Κυψέλη θα γίνει το στέκι σου για μεσογειακή κουζίνα και μεζέδες. Σε μία από τις ιστορικότερες συνοικίες της Αθήνας βρίσκεται ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο για όλες τις ηλικίες. Φωτεινά χρώματα, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, και ένα πλούσιο μερακλήδικο μενού, σε περιμένουν! Δοκίμασε τηγανιά κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές και την περίφημη Μακαρονάδα του ψαρά.

 

Ask4food Week
Τηγανιά κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές

 

Ask4food Week
Η Μακαρονάδα του ψαρά

 

Κλείσε στην Κυβέλη με -20%

 


 

🍅Κόκκινη Πιπεριά, Χαλάνδρι | Έκπτωση -30%🏆

Το μεζεδοπωλείο Κόκκινη Πιπεριά στο Χαλάνδρι είναι ένα μικρό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο με γευστικές χειροποίητες προτάσεις από την Μακεδονία. Σε ένα ζεστό χώρο που θυμίζει παλιό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο θα δοκιμάσεις ζεστά και κρύα ορεκτικά και κρεατομεζέδες που θα σου μείνουν αξέχαστα. Δοκίμασε λινγκουίνι με κεφτεδάκια και την χορταστική ποικιλία κρεατικών.

 

Ask4food Week
Τα λινγκουίνι με κεφτεδάκια

 

Ask4food Week
Η χορταστική ποικιλία κρεατικών

Κλείσε στην Κόκκινη Πιπεριά με-30%

 


 

🍅Ζάχαρη και Αλάτι, Κολωνάκι | Έκπτωση -25%🏆

Μέσα σε ένα καταπράσινο δενδρόφυτο περιβάλλον, κοντά στην είσοδο του Τελεφερίκ στους πρόποδες του Λυκαβηττού στο Κολωνάκι βρίσκεται το εστιατόριο Ζάχαρη Και Αλάτι. Στεγάζεται από το 1928, σε μια παλαιά αστική Αθηναϊκή μονοκατοικία, φιλοξενώντας τους καλεσμένους του σε έναν ζεστό αρχοντικό χώρο, προσφέροντας νόστιμες ελληνικές – δημιουργικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Μας άρεσαν πολύ το αρνί κότσι με φρέσκια ρίγανη και καρότο, μαγειρεμένο σε κενό αέρος για 24 ώρες και το ριζότο με φιλεταρισμένο μπαρμπούνι και αγριομάραθο.

Ask4food Week
Ριζότο με φιλεταρισμένο μπαρμπούνι και αγριομάραθο

 

Ask4food Week
Αρνί Κότσι με φρέσκια ρίγανη και καρότο, μαγειρεμένο σε κενό αέρος για 24 ώρες.

Κλείσε στο Ζάχαρη και Αλάτι με -25%

 


 

🍅Zampano, Ψυρρή | Έκπτωση -20%🏆

Το όνομα του Zampano προέρχεται από τον ομώνυμο ήρωα του Fellini στην ταινία “La Strada” και προσφέρει ελληνική δημιουργική κουζίνα, που συχνά όμως θυμίζει σπιτικό φαγητό.  Σε ένα χώρο που παντρεύει την αστική κομψότητα, με industrial στοιχεία και vintage χαρακτηριστικά του Belle Epoque, θα δοκιμάσεις εξαιρετικά πιάτα που θα σε ενθουσιάσουν. Μας άρεσε πολύ η μοσχαρίσια ταλιάτα και η ποκιλία τυριών και αλλαντικών.

 

Ask4food Week
Η ζουμερή μοσχαρίσια ταλιάτα

 

Ask4food Week
Η ποκιλία τυριών και αλλαντικών

 

Κλείσε στο Zampano με -20%

 


 

🍅Mama Goose, Νέα Φιλαδέλφεια | Έκπτωση -20% 🏆

Το εστιατόριο Mama Goose στη Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρει ελληνική κουζίνα σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Με σήμα κατατεθέν μια υπέροχη μαμά χήνα γνωρίζει καλά από καλό φαγητό, εκλεκτό ποτό και άριστη φιλοξενία. Το μενού περιλαμβάνει ιδιαίτερα πιάτα και απολαυστικούς μεζέδες, που παρασκευάζονται καθημερινά από αγνά βιολικά υλικά απ’ όλη την Ελλάδα.  Μας ενθουσίασε το ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από άγρια κεράσια Καβάλας και τα λαχανικά σχάρας σε κρούστα κανταΐφι με μανούρι.

 

Ask4food Week
Το ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από άγρια κεράσια Καβάλας

 

Ask4food Week
Λαχανικά σχάρας σε κρούστα κανταΐφι με μανούρι

 

Κλείσε στο Mama Goose με -20%

 


 

🍅 Κιβωτός, Γαλάτσι | Έκπτωση -20%🏆

Τελευταία πρόταση για την Ask4food Week είναι το εστιατόριο Κιβωτός στο Γαλάτσι. Εκεί θα δοκιιμάσεις φοβερά πιάτα μεσογειακής κουζίνας! Σε ένα πολύ ομορφο χώρο με παραδοσιακή διακόσμηση, οικογενειακή ατμόσφαιρα και μία γραφική καταπράσινη αυλή, θα δοκιμάσεις νόστιμα κρεατικά από την Καρδίτσα και την Νάξο, φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά από τη Λέσβοκρασί από την Νεμέα και σπιτικό τσίπουρο από τη Θεσσαλία. Απόλαυσε κολοκυθοκεφτέδες και πατάτα ψητή!

 

Ask4food Week
Οι πεντανόστιμοι κολοκυθοκεφτέδες

 

Ask4food Week
Η φοβερή ψητή πατάτα

 

Κλείσε στη Κιβωτό με -20%

 


 

 

Βγες στα καλύτερα στην Ask4food Week!

 

Κλείσε για Ask4food Week

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close