Για φαγητό στην Δυτική Αττική

663

Όλη η Αττική αποτελείται από μέρη που διαθέτουν ομορφιά, χώρο για βόλτες και πολλές άλλες παροχές σε όσους τα επιλέγουν. Οι γαστρονομικές προτάσεις σίγουρα ρέουν άφθονες όπου και να βρίσκεσαι, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον παραμένει αναλλοίωτο. Σήμερα, το e-table.gr επέλεξε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για φαγητό στη Δυτική Αττική και σας τις παρουσιάζει.

Το Στάχυ είναι ένα καλαίσθητο εστιατόριο στην Ελευσίνα με μεσογειακό μενού και καλομαγειρεμένες συνταγές. Εκεί θα βρείτε μία ποικιλία από χταποδάκι μαριναρισμένο σε μοσχολέμονο με πουρέ ρεβίθι μέχρι κεφτεδάκια μόσχου με κρούστα παρμεζάνας και ψαρονέφρι σχάρας με σάλτσα μουστάρδα και άγριο ρύζι.

Το Pasta di Nonna είναι το ιταλικό εστιατόριο στην Ελευσίνα που είναι πιστό στην ιταλική παράδοση και το καλό ιταλικό φαγητό. Διαθέτει χειροποίητα ζυμαρικά, τραγανή πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και σπέσιαλ μυστική συνταγή της σάλτσας του εστιατορίου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και αγνά από την Ελλάδα και την Ιταλία και συνθέτουν συνταγές που ικανοποιούν κάθε πελάτη.

Η Δεκάρα είναι ένα παραδοσιακό εστιατόριο στα Μέγαρα, εξοπλισμένο με λαχταριστές ποικιλίες, σαλάτες και πιάτα ελληνικής κουζίνας με σπιτική διάθεση. Παράλληλα προσφέρει έναν ωραίο χώρο για να απολαύσετε το ποτό ή το γευστικό γλυκό σας.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close