Μπαλκόνι με θέα τις Κυκλάδες

601

Όταν αναφέρετε το όνομα Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, στις παρέες όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το εστιατόριο αυτό. Μοναδική θέα και φανταστικό φαγητό! Το εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες βρίσκεται στον Καρέα, στις παρυφές του Υμηττού, με μοναδική θέα όλης της Αθήνας. Αργοσαρωνικός, Πάρνηθα, Τουρκοβούνια και φυσικά Λυκαβηττός και Ακρόπολη! Η πανοραμική αυτή θέα φυσικά συμπληρώνεται μοναδικά από τι γεύσεις που προσφέρει αυτό το εστιατόριο.  Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου κατάγονται από ένα πολύ ξεχωριστό νησί, και προσωπικό μου αγαπημένο, την Σχοινούσα. Λογικό είναι λοιπόν λόγω καταγωγής αλλά και εμπειρίας στο χώρο την εστίασης από 1992, να έχουν δημιουργήσει ένα από τα καλά εστιατόρια με θέα στην Αθήνα.

Στα best seller του εστιατορίου είναι πάντα η κακαβιά και οι μακαρονάδες με θαλασσινά ενώ πολλού είναι αυτοί που επιλέγουν να φάνε τους νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες. Αν και πρόκειται για εστιατόριο ψαροφαγίας χωρίς να λείπουν και μερικές επιλογές κρεατικών. Τα πιάτα είναι φτιαγμένα με μεράκι και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στα προϊόντα με ονομασία προέλευσης από το κεντρικό Αιγαίο, και συγκεκριμένα τα Κυκλαδίτικα νησιά. Στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά νησιώτικα τυριά, από μικρά τυροκομεία καθώς επίσης και ολόφρεσκα ψάρια. Φυσικά δεν λείπει , η πεντανόστιμη φάβα Σχοινούσας, βιολογικής παραγωγής καθώς επίσης και τα άγρια χόρτα του νησιού. Ανάλογα με την εποχή στο εστιατόριο αυτό θα απολαύσετε νόστιμες γεύσεις ανάλογα με την διαθεσιμότητα των φρέσκων υλικών.

Κάτι που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι μετά το γεύμα σας να απολαύσετε την μοναδική θέα, πίνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ και να χαλαρώσετε στο νέο μπαράκι που έχουν διαμορφώσει στην βεράντα.Γιατί σίγουρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ποτάκι βλέποντας πανοραμικά την φωτισμένη πόλη!

Κάντε Κράτηση στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close