4 Εστιατόρια για μια Οικογενειακή Έξοδο στη Γλυφάδα

819

Το να ψάχνεις ένα εστιατόριο που θα ικανοποιήσει όλα τα μέλη της οικογένειας, δεν είναι ποτέ ο,τι πιο εύκολο υπάρχει. Κάτι ο χώρος, κάτι οι προτιμήσεις στο φαγητό δυσκολεύουν την κατάσταση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε πολύ ώρα για να βρούμε το ιδανικό. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 4 εστιατόρια στη Γλυφάδα ποικίλλου ενδιαφέροντος για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής σας οικογένειας.

Το Vincenzo στην πλατεία Εσπερίδων είναι μια αυθεντική trattoria, πιστή στην ιταλική παράδοση. Τα ζυμαρικά τους σερβίρονται al dente, η pizza έχει λεπτό ζυμάρι ενώ στο μαγαζί δεσπόζει ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος με τις μυρωδιές που αναδύει.

Το πόσο αρέσουν τα burger σε μικρούς και μεγάλους είναι γνωστό, γι’ αυτό κι αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία μπορείτε να επιλέξετε το Home Burger. Lounge ατμόσφαιρα και καλοφτιαγμένα burger είναι ένας συνδυασμός που –ομολογουμένως- μιλάει στην καρδιά μας.

Η Φωλιά του Κούκου προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και ζωντανή ελληνική μουσική. Το μαγαζί είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλούσια ορεκτικά, σαλάτες και εξαιρετικά κρεατικά στα κάρβουνα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το χωριάτικο λουκάνικο, αρνίσια παϊδάκια και το ζουμερό μπιφτέκι.

Το Noodle Bar είναι ένα εστιατόριο κινέζικης κουζίνας με ένα μοντέρνο περιβάλλον, minimal αισθητικής. Το μενού διαθέτει μεγάλη ποικιλία από νόστιμα noodles και spring rolls μέχρι τραγανή πάπια Πεκίνου, σολομό τεριγιάκι και κινέζικα γλυκά.

Θέλετε να κανονίσετε την επόμενη έξοδό σας; Η λύση είναι απλή. Μπείτε e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close