Πάμε για καλό ψάρι στο Ηράκλειο

1K

Τι πιο νόστιμο από το φρέσκο ψάρι το καλοκαίρι;Ψάξαμε και βρήκαμε 4 εστιατόρια για καλό ψάρι στο Ηράκλειο για να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου φαγητό! Τα εστιατόρια που επιλέξαμε είναι πρώτα σε προτίμηση στους χρήστες του e-table.gr και έχουν εισπράξει πολύ καλές κριτικές! Εσείς δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά σε αυτά και να κάνετε την κράτησή σας μέσα από το e-table.gr για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και λαχταριστά θαλασσινά με έκπτωση μέχρι και -20% στο λογαριασμό σας!

Στο εστιατόριο Εν Πλώ στον Πόρο Ηρακλείου θα δοκιμάσετε ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις. Τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πρωταγωνιστές στο τραπέζι σας ενώ θα περάσετε και όμορφες στιγμές χαλάρωσης σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ψαρικά στο τηγάνι όπως τηγανητή κουτσομούρα ή γαρίδες σαγανάκι και χταπόδια με ούζο και σκόρδο θα σας ενθουσιάσουν.

Για κάτι πιο γκουρμέ, σας προτείνουμε τις 7 Θάλασσες στην Νέα Αλικαρνασσό, με νόστιμη αστακομακαρονάδα και φιλέτο φαγκρί τυλιγμένο σε προσούτο πάνω σε ασκολύμπρους, μπακαλιάρο τηγανητό με πούδρα αμυγδάλου, σκορδαλιά, καρύδια και λιναρόσπορο, φρέσκο αστακό και πολλές ακόμα θαλασσινές σπεσιαλιτέ που συνοδεύονται από λίστα εκλεκτών κρασιών από όλη την Ελλάδα.

Στην παραλιακή του Ηρακλείου, το εστιατόριο Γοργόνες & Μάγκες είναι ακόμα ένα μέρος όπου θα  φάτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά σε έναν φωτεινό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Σας συνιστούμε να δοκιμάστε γαρίδες και καλαμαράκια τηγανητά, χταπόδι κρασάτο, φρέσκια αχινοσαλάτα, και φυσικά την λαχταριστή γαριδομακαρονάδα του.

Για το τέλος αφήσαμε το εστιατόριο Ακρωτήρι στη Νέα Αλικαρνασσό  που φημίζεται για τα ψάρια και τα θαλασσινά, τα εκλεκτά κρασιά και την άψογη εξυπηρέτηση. Το εστιατόριο Ακρωτήρι έχει λάβει πολλές διακρίσεις και θεωρείται μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κρήτης. Εκεί προτιμήστε να φάτε κακαβιά, καλαμάρι σχάρας και μύδια αχνιστά και σαρδέλα γεμιστή!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close