Μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική στον Πειραιά

12.9K

Λίγο κρασί, λίγο καλό φαγητό και λίγη μουσική αρκούν για τον οποιοδήποτε για να περάσει καλά με την παρέα του. Με μεζεδάκια κιόλας σαν κι αυτά στα εστιατόρια που ακολουθούν δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στον πειρασμό (και μεταξύ μας γιατί να το κάνει;). Ας δούμε, λοιπόν, τα μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική στον Πειραιά που επιλέξαμε.

Η Ρακογωνιά στον Πειραιά είναι ένα εστιατόριο τοποθετημένο στο Μικρολίμανο που προσφέρει ελληνική κουζίνα σε έναν παραδοσιακά μοντέρνο χώρο. Νόστιμοι μεζέδες, φρέσκα κρεατικά και κρητική ρακή και ρακόμελο θα κάνουν την κάθε στιγμή να αξίζει.

Εάν ψάχνετε για Πολίτικη κουζίνα, το Τσιφλίκ Μπαχτσέ στον Κορυδαλλό αποτελεί από τα καλύτερα δείγματα αυτής. Το μαγαζί προτείνει φατούς, χειροποίητη κιμαδόπιτα, παστουρμαδοπιτάκια, χουνκιάρ μπεγιεντί, γκουλ και εκμέκ κοτόπουλο.

Το Ce Soir στον Πειραιά είναι ένα καλό μεζεδοπωλείο με κρητική κουζίνα και αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν σπιτικές συνταγές από αγνά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε -μεταξύ άλλων- τσιγαριστό κατσικάκι, γευστικό γαμοπίλαφο και τηγανιά κοτόπουλου με κρέμα γάλακτος και κάρυ.

Στο Μοσχάτο σας περιμένει η Οινοθόη, με παράδοση στο καλό φαγητό από το 1950. Ο κατάλογος περιλαμβάνει νόστιμα ορεκτικά, ζυμαρικά, μαγειρευτά, κρεατικά και θαλασσινά για να ικανοποιηθεί ο ουρανίσκος κάθε πελάτη.

Το Μπαχάλικο βρίσκεται στον Πειραιά και προσφέρει εκπληκτική θέα και πολύ κέφι σε αυτούς που θα το επιλέξουν. Τα γουστόζικα πιάτα και οι εκλεκτοί μεζέδες με τις δυνατές γεύσεις θα ικανά να σας πείσουν για την επόμενη φορά.

Τα Τηγάνια της Ρόζας είναι ένα μεζεδοπωλείο στο Πέραμα με ελληνική κουζίνα κι έναν όμορφο παραδοσιακό χώρο για να την απολαύσετε. Από το μενού ξεχωρίζουν, ανάμεσα στα διάφορα, το λουκάνικο σε τηγάνι με καυτερή πιπεριά και τρίμμα φέτας, το ψαρονέφρι μουστάρδας με μέλι και λεμόνι και η φουρνιστή πατάτα σε πήλινο.

Το Ρεβαΐζι  στο λιμάνι του Πειραιά και διαθέτει κρητική κουζίνα με καλομαγειρεμένα νόστιμα πιάτα που θυμίζουν σπιτικό φαγητό. Εκεί θα βρείτε πιάτα από χοχλιούς μπουρμπουριστούς και γαμοπίλαφο μέχρι κριθαρότο με απάκι και βρουβόπιτες.

Στα Μανιάτικα θα βρείτε το Στου Θωμά, ένα εστιατόριο Πολίτικης κουζίνας που σε κερδίζει με την καλή και ολοκληρωμένη δουλειά που κάνει. Τους νόστιμους μεζέδες θα συνοδεύσουν ρεμπέτικα ακούσματα και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ώρα για μεζέδες; Η λύση είναι απλή! Μπείτε e-table.gr και κάντε κράτηση στο μεζεδοπωλείο της αρεσκείας σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close