Σε 5 top εστιατόρια στη Βάρκιζα

2.3K

Για εμάς θα είναι πάντα καλοκαίρι! Για αυτό λοιπόν, πάρε τον καλό σου ή την καλή σου, τις φίλες ή τους φίλους σου, την οικογένειά σου ή γενικότερα την παρέα σου και βγες στην όμορφη Βάρκιζα μιας και ο καιρός είναι ακόμα αρκετά καλός, για να χαζέψεις το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, αλλά και να απολαύσεις τις ξεχωριστές θαλασσινές του γεύσεις και μυρωδιές. Δες παρακάτω τα 5 top εστιατόρια στη Βάρκιζα που σίγουρα θα λατρέψεις!

 

Isalos tavernaki

εστιατόρια στη Βάρκιζα

Καλοκαίρι χωρίς φαγητό σε ταβερνάκι δεν υφίσταται! Επισκέψου λοιπόν, το εστιατόριο Isalos tavernaki, το οποίο βρίσκεται στην Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας, στo Yabanaki beach και θα μας θυμηθείς! Μια ψαροταβέρνα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, με τη θαλασσινή αύρα και το καλοκαιρινό αεράκι να σου ανοίγει την όρεξη. Διαφορετική όμως από τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες, αφού η διακόσμησή της είναι μοντέρνα και φωτεινή, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στο χώρο, που θα σε κάνει να αισθανθείς πως βρίσκεσαι για φαγητό σε κάποιο νησί, απολαμβάνοντας ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Νόστιμες ελληνικές μυρωδιές ξεχύνονται από την κουζίνα και σου ανοίγουν την όρεξη, ενώ πέρα από τα θαλασσινά που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά στο μενού, διαθέτει και λαχταριστές επιλογές από κρεατικά.

e-table tip: Δοκίμασε τα αγαπημένα μας τηγανιτά καλαμαράκια, κολοκυθάκια τηγανιτά, φάβα με γλυκιά κάπαρη, μύδια αχνιστά, χταποδάκι σχάρας και τη σπέσιαλ λαχταριστή του γαριδομακαρονάδα που σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα πιάτα.

 

Κλείσε στo Isalos tavernaki

 


 

Λατίνι

εστιατόρια στη Βάρκιζα

Θέλεις ψαράκι δίπλα στη θάλασσα, σε συνδυασμό με σούπερ θέα; Ε δεν μπορούμε να σου προτείνουμε άλλο από το fish restaurant Λατίνι, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 3 στη Βάρκιζα. Όλο το λιμανάκι της Βάρκιζας, μπροστά στα πόδια σου! Μία ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας, αφού το μεσημεράκι απολαμβάνεις το γεύμα σου δίπλα στο κύμα με το καλοκαιρινό αεράκι να σε συντροφεύει, ενώ το απογευματάκι, απολαμβάνεις το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και τα πλούσια χρώματα του ουρανού και το βραδάκι χαζεύεις το φεγγάρι τρώγοντας διάφορες νόστιμες μεσογειακές σπεσιαλιτέ. Ο χώρος του μοντέρνος και υψηλών προδιαγραφών, ενώ το προσωπικό του πάντα χαμογελαστό, ευγενικό και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει, δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για μία καλοκαιρινή έξοδο για φαγητό με τους αγαπημένους σου.

e-table tip: Απόλαυσε στις πλεκτές καρέκλες με τα μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια ή τους άνετους καναπέδες μπροστά στη θάλασσα, διάφορα νόστιμα πιάτα, όπως ψητό καλαμάρι, γαρίδες σαγανάκι, μακαρονάδα με μύδια, παπαρδέλες με γαρίδες και μαύρη τρούφα, αλλά και τη σπέσιαλ αστακομακαρονάδα του.

 

Κλείσε στo Λατίνι

 


V Café Restaurant

εστιατόρια στη Βάρκιζα

Το πιο δροσερό και μοδάτο All-Day Cafe Restaurant, ακούει στο όνομα V Café Restaurant και βρίσκεται στην Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας, στην παραλία του Yabanaki. Lounge ατμόσφαιρα, μοναδική θέα στη θάλασσα, καλοκαιρινή διάθεση, κεφάτο και φιλόξενο προσωπικό, συνοδεύουν τις πιο εκλεκτές γεύσεις της Μεσογείου και σε ταξιδεύουν στα νησιά των Κυκλάδων. Από το πρωί με τα διάφορα finger food, τις δροσερές του επιλογές και τις εξαιρετικές του γεύσεις, μέχρι το βράδυ με τις σούπερ μυρωδιές, τις νόστιμες σπεσιαλιτέ, τη χαλαρή διάθεση και τα γευστικά κοκτέιλ, το V Café Restaurant, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό, ποτό και θέα το απέραντο γαλάζιο στο το γραφικό λιμανάκι της Βάρκιζας. Απόλαυσε και εσύ πάνω στο κύμα τις μοναδικές του επιλογές και πες μας ποια ήταν η αγαπημένη σου!

e-table tip: Ξεκίνα το γεύμα ή το δείπνο σου με μία Κις Λορέν με ζαμπόν, τυρί και μανιτάρια και με μία πράσινη σαλάτα με βιολογικό κοτόπουλο, χειροποίητα κρουτόν, flakes παρμεζάνας, καρότο, και αυτοκρατορικό dressing. Συνέχισε με ριζότο και μανιτάρια Porcini ή φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με λαχανικά και τυριά και ολοκλήρωσε τη γευστική σου εμπειρία με ένα από τα τρομερά γλυκά ημέρας που διαθέτει.

 

Κλείσε στo V Café Restaurant

 


Καστελόριζο 

εστιατόρια στη Βάρκιζα

Αν πάλι επιθυμείς μία θαλασσινή εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, πρέπει οπωσδήποτε να επισκευθείς το fish restaurant Καστελόριζο, το οποίο βρίσκεται και αυτό στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Μέλος του βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο, θα σε μαγέψει με το country ύφος του, τα φωτεινά του χρώματα και τη μοναδική του θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Απόλαυσε στον προσεγμένο του χώρο, αλλά και διάφορες σπεσιαλιτέ της Μεσογειακής κουζίνας, φτιαγμένες με ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα και ποιοτικές πρώτες ύλες. Αυτό όμως που σίγουρα δεν πρέπει να παραλήψεις, είναι να παραγγήλεις ένα από τα νόστιμα πιάτα του με φρέσκο ψάρι, αφού το Καστελόριζο φημίζεται για την παράδοσή του στο φρέσκο ψάρι και στα θαλασσινά.

e-table tip: Άρχισε το γευστικό σου ταξίδι στο μαγευτικό Καστελόριζο με μία σαλάτα ρόκας και παρμεζάνας με βινεγκρέτ από βαλσάμικο ξύδι και με ένα ψητό Χαλούμι με ξερά σύκα, δυόσμο και φρέσκο πιπέρι. Συνέχισε με ψίχα καραβίδας ελαφριά παναρισμένη σε αλεύρι καλαμποκιού, μυδοπίλαφο με σταφίδες, κρίταμο και κουκουνάρι ή γαρίδες σχάρας, ενώ για το τέλος δοκίμασε ένα απολαυστικό και δροσιστικό παγωτάκι με τις αγαπημένες και κλασικές γέυσεις όλων, βανίλια και σοκολάτα.

 

Κλείσε στo Καστελόριζο 

 


 

Bier Haus

εστιατόρια στη Βάρκιζα

Και επειδή Βάρκιζα δε σημαίνει μόνο θάλασσα όπως πολλοί πιστεύουν, αφήσαμε για το τέλος μία διαφορετική, αλλά πολύ αγαπημένη επιλογή… Το Beer Restaurant Bier Haus, το οποίο βρίσκεται στη Θάσου 16 και Ψαρρών. Μία μπυραρία, η οποία παντρεύει τη μεσογειακή κουζίνα με τη γερμανική και δημιουργεί ξεχωριστά και λαχταριστά πιάτα εμπλουτισμένα με καρυκεύματα και μυρωδικά που θα σε ξετρελάνουν. Όλα ιδανικά μαγειρεμένα για να τα απολαύσεις συνοδεία με μία κρύα μπύρα από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου. Ο χώρος του άνετος, φωτεινός, με το στοιχείο του ξύλου και της πέτρας να κυριαρχούν, προσαρμοσμένα στο ελληνικό – μεσογειακό τοποίο και την ατμόσφαιρά του παρεΐστικη και χαλαρή, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία γνήσια μπυραρία.

e-table tip: Κάνε την παραγγελία για όλη την παρέα και δοκίμασε πικάντικους τηγανιτούς μεζέδες, όπως τυροκροκέτες, πιπεροκροκέτες, κρεμμυδοροδέλες, τσιζ ρολς και πουγκάκια κοτόπουλου και λαχανικών, ποικιλία Γερμανικών αλλαντικών και πιπεράτα σαλάμια και μία ποικιλία εκλεκτών Ευρωπαϊκών τυριών. Αν πάλι δε θέλεις να μοιραστείς τίποτα με την παρέα και θέλεις να απολαύσεις κάτι μόνος σου, επέλεξε πανσέτες σχάρας, το αγαπημένο σε πολλούς σνίτσελ ή ένα ζουμερό burger Bier Haus.

 

Κλείσε στo Bier Haus

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια στη Βάρκιζα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close