Μεσογειακή Κουζίνα στην Θεσσαλονίκη (μέρος β’)

460

Συνεχίζοντας το αφιέρωμά μας στα εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα στην Θεσσαλονίκη σας παρουσιάζουμε άλλα τρία εστιατόρια που επισκεφτήκαμε, μας άρεσε πολύ το φαγητό τους και φυσικά σας τα προτείνουμε!

Χοντρό αλάτι

Το Χοντρό Αλάτι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι ένα από εστιατόρια που προτείνουμε για αυτούς που αγαπούν την μεσογειακή κουζίνα. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να φάτε φρέσκο ψάρι ή θαλασσινά.Από το μενού του Χοντρού Αλατιού ξεχωρίζουν οι σαρδέλες με σουσάμι, γαρίδες με χοντρό αλάτι και γλώσσα ρολό καθώς επίσης τα καλομαγειρεμένα risotti και τα ζυμαρικά. Το Χοντρό Αλάτι είναι ένα εστιατόριο με μοντέρνα αλλά ζεστή διακόσμηση όπου δεσπόζει το λευκό χρώμα και οι νησιώτικες λεπτομέρειες.

Μετέωρο βήμα της γαρίδας

Το Μετέωρο βήμα της γαρίδας είναι ένα εστιατόριο που ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία για το πρωτότυπο όνομά του. Θα το βρείτε στην διάσημη στοά Μοδιάνο και εκεί θα δοκιμάσετε εκτός από παραδοσιακά μεζεδάκι και πολλά προτάσεις με γεύσεις της Μεσογείου. Από το μενού εμείς προτείνουμε φάβα, μύδια σαγανάκι, τσιπούρα στα κάρβουνα και τις γεμιστές σουπιές με σπανάκι.
Παραδοσιακό (Πανόραμα)

Το Παραδοσιακό στο Πανόραμα είναι ακόμα ένα εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις στην πόλη. Συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχίζει ακάθεκτο να συγκεντρώνει πελατεία όλων των ηλικιών. Εδώ το μενού έχει πολλές επιλογές για να ευχαριστεί όλα τα γούστα. Από ελαφρά γεύματα με σάντουιτς, γεύματα με ζυμαρικά αλλά και κυρίως πιάτα μαγειρεμένα καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Παραδοσιακού.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close