Βγαίνουμε σε Φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη!

4.1K

Είσαι πρωτοετής φοιτητής ή σπουδάζεις στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη; Τότε θα ενθουσιαστείς γιατί σου ετοιμάσαμε έναν μίνι-γευστικό οδηγό για να περάσεις αξέχαστες φοιτητικές στιγμές!

Πάρε την παρέα σου και ετοιμάσου να ξεχάσεις για λίγο τα μαθήματα, το διάβασμα ή την εξεταστική και να κάνεις μία βόλτα σε 7 φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη!

Άλλωστε το διάβασμα περνάει από το στομάχι!

 

Δια χειρός στη λαδόκολα

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Δια Χειρός και στη Λαδόκολα βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Ναυαρίνου, είναι ένα ζεστό περιβάλλον με έθνικ στοιχεία διαθέτοντας αντικείμενα από όλον τον κόσμο και αν σου αρέσει κάποιο από αυτά; Μπορείς και να το αγοράσεις! Κάθε γευστική σου επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα μέσα από ένα πλούσιο μενού από φρέσκα υλικά με κρεατικά, ορεκτικά και σαλάτες για όλα τα γούστα! Το καλό κρασί είναι απαραίτητο για να συνοδεύσεις σωστά τα μεζεδάκια σου!


 

Παράγκα​

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη
Η πλατεία Ναυαρίνου είναι ο σταθερός προορισμός του φοιτητή και ίσως και σημείο συνάντησης της παρέας. Πριν επιλέξεις το μπαράκι ίσως και στέκι σου, γιατί να μην δημιουργήσεις και το καινούριο στέκι για το φαγητό σου; Η Παράγκα είναι ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο με όμορφη ατμόσφαιρα, πλούσιο σε χρώματα, φως και παιχνιδιάρικο στυλ. Αρκετό για να ξεχάσεις το διάβασμα και την εξεταστική που σε ταλαιπωρεί! Διαθέτει ελληνική κουζίνα και ποιοτικό φθηνό φαγητό. Ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία του κέντρου με καλό κρασί, ούζο και φυσικά τι άλλο; Άφθονο τσίπουρο!


 

Σελήνη

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις έναν υπέροχο συνδυασμό ανατολίτικης και μεσογειακής κουζίνας με έντονα αρώματα και αγνά παραδοσιακά υλικά, δια χειρός από τη  Σελήνη. Ήσυχο περιβάλλον για εσένα και την παρέα σου άμα θες να συνδυάσεις και το διάβασμά σου, θυμίζει καφενείο παλιάς εποχής με όμορφη αυλή και οικεία αισθητική στο πιο ιστορικό σημείο της πόλης, στο Μπιτ παζάρ. Φθηνό, απλό και σίγουρα ικανό να σου ανοίξει την όρεξη. Συνόδευσε τα μεζεδάκια που θέλεις με βιολογικό κρασί Τυρνάβου ή κρητική ρακή!


 

Οινομουσικοθεραπευτήριο Όπως Παλιά

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Οινομουσικοθεραπευτήριο Όπως Παλιά, προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο ιστορικό επταπύργιο, οικείο περιβάλλον και άμεση εξυπηρέτηση. Απόλαυσε το κρέας σου ή το θαλασσινό σου με άριστης ποιότητας ορεκτικά και άφθονο τσίπουρο ή ούζο! Δεν λείπουν τα νόστιμα μαγειρευτά για να σου θυμίσουν συνταγές μαμάς, που σίγουρα σου έχουν λείψει. Ένα όμορφο φοιτητικό μεζεδοπωλείο που σίγουρα θες να γίνει το στέκι σου!


 

Μπακάλικον​

 

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Μπακάλικον μιλάει την ‘’γλώσσα’’ των καλοφαγάδων, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Ναυαρίνου σε ένα διώροφο κτίριο με λιτή αλλά ιδιαίτερη διακόσμηση. Εντύπωση θα σου κάνει η γωνία με τα παραδοσιακά προϊόντα, όπου μπορείς να βρείς ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ακόμα και πατάτες με λεμόνια! Ξεχωρίζει για την μοναδική του περιποίηση και τις χαμηλές τιμές! Το μενού διαθέτει κρεατικά, θαλασσινά ακόμα και σπεσιαλιτέ της ημέρας μέσα από αγνά και καθαρά υλικά!


 

Μπαζαγιάζι

 

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Μπαζαγιάζι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος μέσα στη στοά της νέας αγοράς που σε μεταφέρει σε εποχές παλιών ουζερί της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό για την ρετρό διαρρύθμιση, τα όμορφα χρώματα, τις κόκκινες καρέκλες και τα εντυπωσιακά πόστερς παλιών διαφημίσεων στους τοίχους, τα οποία θα σου θυμίσουν κάτι από το εφηβικό σου δωμάτιο που σίγουρα είναι γεμάτο με αφίσες. Προσφέρει ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με θαλασσινά και κρεατικά στις καλύτερες τιμές. Και μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το γεύμα σου με πλούσια σπιτικά ορεκτικά!


 

Πενήντα – Πενήντα Ουζερί ​

 

φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Για εσένα που σίγουρα θέλεις το στέκι σου να συνδυάζει φαγητό και διασκέδαση και έχεις πάντα έναν προορισμό στο μυαλό σου για τη βραδινή σου έξοδο, το μεζεδοπωλείο Πενήντα – Πενήντα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης εκτός από την πλούσια ελληνική κουζίνα με νόστιμους μεζέδες και τα ελληνικά ποτά όπως ρακί και τσίπουρο, κάθε Παρασκευή φιλοξενεί και ζωντανή λαϊκή μουσική που σίγουρα θα απογειώσει το κέφι της παρέας!


 

Τι και αν είναι δύσκολο το διάβασμα και η ύλη ;Τι και αν η εξεταστική έρχεται; Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις την διασκέδαση με την οικονομία και να ξεχάσεις για λίγο το άγχος της σχολής. Πάρε την παρέα σου και ανακάλυψτε φοιτητικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη που θα γίνουν τα στέκια σας! Γιατί φοιτητής και διασκέδαση πάνε πακέτο!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close