Το ανανεωμένο μενού της Fuga

585

Tο εστιατόριο Fuga εγκαινιάζει και φέτος τον όμορφο κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα ανανεωμένο μενού πάντα ιταλικό με πιο “σπιτική” διάθεση.

Οι φρέσκες πρώτες ύλες και οι απλές γεύσεις είναι ο κανόνας για την κουζίνα του εστιατορίου που αποτελεί μια όαση στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας.  Ο κήπος της Fuga είναι γεμάτος μυρωδικά και βότανα που αποτελούν βάση για το ποτό ή το φαγητό που θα επιλέξει κανείς. Ξεκινήστε την βραδιά σας με ένα δροσιστικό κοκτέιλ  και μετά καθίστε σε ένα από τα τραπέζια του κήπου για φαγητό!

Λαζάνια alla Bolognaise, Vitello Tonnato και risotto alla Milanese είναι ένα μικρό δείγμα από τα πιάτα που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο όμορφο περιβάλλον του εστιατορίου. Φυσικά δεν λείπουν τα διάσημα ιταλικά επιδόρπια όπως το κλασικό tiramisu, η δροσιστική panacotta me σμέουρα και το sicilian semifreddo με καραμελωμένα  καρύδια και γλυκόπικρη σάλτσα σοκολάτας .

Η Fuga είναι ιδανικό όχι μόνο για επαγγελματικά γεύματα αλλά και για ένα ρομαντικό δείπνο ενώ είναι ανοιχτό και μετά τις συναυλίες του Μεγάρου.

Κάνε Κράτηση στην Fuga

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close