Γευστικά φοιτητικά spots στην Θεσσαλονίκη

527

Όταν είσαι φοιτητής και ψάχνεις για φαγητό τρία πράγματα θες να έχεις: Νοστιμιά, καλές τιμές και καλή παρέα. Για το τελευταίο δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι αλλά για τα πρώτα δύο να είστε σίγουροι ότι έχουμε μεριμνήσει. Ακολουθούν μερικές προτάσεις με εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν έχετε να φοβάστε για κάτι.

Το εστιατόριο Κιμωλία Μπάρμπεκιου στον πεζόδρομο του Ευόσμου προσφέρει ελληνική κουζίνα και ένα μενού με σπεσιαλιτέ ελληνικής έμπνευσης που δίνει βάση στα φρέσκα και καλοψημένα κρέατα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μπιφτέκι με κόκκινη σάλτσα τυλιγμένο σε τορτίγια με σως γιαουρτιού.

Το Otto Dix είναι μία μπυραρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με καλή μεσογειακή κουζίνα. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από μπύρες από όλον τον κόσμο και πολλούς μεζέδες και σπεσιαλιτέ (λουκάνικα, μπακαλιάρο, μακαρονάδες).

Το εστιατόριο Κουλιγκά είναι μία μοντέρνα πρόταση με διεθνή κουζίνα. Κοτόπουλο σχάρας με λεμόνι και βότανα, συκωτάκια τηγανιά με αρώματα Ανατολής, λαχταριστά burger και ποιοτικά κρασιά από Έλληνες μικροπαραγωγούς είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσετε εκεί.

Το Ψωμί κι Ελιά στη Σουρωτή είναι ένα παραδοσιακό εστιατόριο με μοντέρνα στοιχεία και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Το μαγαζί προτείνει να δοκιμάσετε γεμιστά μανιτάρια, ψητό κοτόπουλο, ζουμερό μπιφτέκι, κοκορέτσι και πολλά άλλα κρεατικά, μαγειρευτά και σπεσιαλιτέ από το μενού.

Επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορεί παρά να σας έχει ανοίξει η όρεξη, μπείτε e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που προτιμάτε, απολαμβάνοντας προσφορές ειδικά για εσάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close