4+1 Eστιατόρια στη Βούλα

666

Καλοκαίριασε και τα νότια προάστια έχουν την τιμητική τους! Με τη θάλασσα ακριβώς δίπλα στα πόδια σας σας προτείνουμε 5 γευστικούς προορισμούς στην Βούλα για όλα τα γούστα!

Πρώτο στην λίστα μας το La Isla Bo, το ιστορικό Bo δηλαδή που άλλαξε και έγινε ένας δροσερός lounge χώρος για φαγητό και για ποτό πάνω στην θάλασσα με μοναδική θέα και ελληνική κουζίνα!

Άλλη μια πρόταση για φαγητό στην Βούλα είναι το Family , ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στα προτεινόμενα πιάτα του Family είναι οι νόστιμες παπαρδέλες από μελάνι σουπιάς με καπνιστό σολομό και η ιδιαίτερη σαλάτα με κινόα και ψητό χαλούμι.

Aν σας αρέσει η american style κουζίνα σας προτείνουμε το Oppen, για ζουμερά black angus burgers αλλά και για brunch στην κεντρική πλατεία της Βούλας.

Άλλο ένα all day εστιατόριο στην Βούλα είναι το Rey Pabloμε ισπανικές κυρίως γεύσεις και νόστιμα tapas για να συνοδεύσεις την μπύρα σου! αν πεινάς πολύ μπορείς να επιλέξεις pizza ή burger.

Τέλος, για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, προτείνουμε το Boracay για sushi, noodles και πολλά άλλα ασιατικά πιάτα από Κίνα Ιαπωνία Φιλιππίνες και αλλού!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close