19+1 καλά εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της ΔΕΘ

866

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι για μία ακόμη φορά εδώ και, όπως είναι λογικό, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν σπεύσει από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός. Το e-table.gr δε θα μπορούσε να λείπει γι’ αυτό και βρήκαμε εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας και σας τα παρουσιάζουμε.

  • Μεσογειακή Κουζίνα

Για τους λάτρεις της πλούσιας σε αρώματα και γευστικής Μεσογειακής κουζίνας οι επιλογές είναι πολλές. Ξεκινώντας από το γεμάτο θέα Basilico στην όμορφη παραλία της πόλης, συνεχίζοντας με τα εκλεκτά κρέατα της Μασσαλίας στο νεανικό και ατμοσφαιρικό χώρο και περνώντας στο ζεστό χώρο του Famigliano με τις γευστικές χειροποίητες λιχουδιές, δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ…  H all day εμπειρία του Oval Espresso Bar στο Λευκό Πύργο, το δημιουργικό μενού του Grada Nuevo με το ξεχωριστό design, οι δελεαστικές γεύσεις του Χοντρό Αλάτι με τις ξεχωριστές προτάσεις αλλά και η γευστικότητα του Diplomatico με τα εκλεκτά κρασιά, αποτελούν ιδανικές επιλογές για την έξοδό σας.

  • Ελληνική Κουζίνα

Για αυτούς που ψάχνουν την καλή Ελληνική κουζίνα η συνέχεια θα είναι απολαυστική. Στο βιομηχανικού ύφους Ergon Αγορά με τον γευστικό του πολυχώρο, στη νεοκλασική Ακαδημία με τα πλούσια σπιτικά πιάτα και στο υπέροχο μπαλκόνι του Κρεωνίδη με τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ θα απολαύσετε το γεύμα σας. Από την άλλη, το καλοφτιαγμένο, φιλικό Βότσαλο με τη γαστρονομική του ελληνικότητα, το μοντέρνο και άνετο Museun Café – Ouzo – Bar με τα γευστικά του πιάτα και το σπιτικό gourmet Ρόδι και μέλι με τις ποιοτικές του γεύσεις θα σας αφήσουν άκρως ικανοποιημένους.

  • Διεθνής Κουζίνα

Το παραλιακό Όμιλος με το γεμάτο μεράκι και φαντασία κατάλογό του και η ευχάριστη Παπαρούνα με τις γεύσεις από όλον τον κόσμο είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν όσους επιλέξουν τη Διεθνή κουζίνα.

  • Άλλες Κουζίνες

Ψάχνετε εστιατόριο με Κρητική κουζίνα; Η ρετρό Μυρσίνη θα σας μεταφέρει στην Κρήτη με τους νόστιμους παραδοσιακούς της μεζέδες. Για τους λάτρεις δε της Ιταλικής και Ιαπωνικής κουζίνας το δημιουργικό Comunale Italian & Sushi Food με τα πλούσια και ιδιαίτερα πιάτα του είναι μία από τις καλύτερες επιλογές ενώ για Γαλλική κουζίνα μπορείτε να απευθυνθείτε στο La Place Mignonne με τα δροσιστικά cocktails και την ποικιλία εδεσμάτων. Τέλος, με 12 χρόνια εμπειρίας στη Γερμανία οι ιδιοκτήτες του Extrablatt σας ταξιδεύουν στη γαστριμαργική φιλοσοφία της χώρας και, παράλληλα, στη γραφική πλατεία Κατούνη το El Correo σας προσφέρει μία premium αργεντίνικη εμπειρία.

Ακόμα να κλείσετε; Μπείτε, λοιπόν, στο e-table.gr, επιλέξτε το εστιατόριο που σας ενδιαφέρει και κάντε την κράτησή σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές και προνόμια.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close