6 + 1 wine restaurants στην Αθήνα

659

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα ωραίο γεύμα παρέα με ένα ποτήρι κρασί; Επειδή ξέρουμε την αγάπη σας γι αυτό  ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικά από τα καλύτερα wine restaurants της Αθήνας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας και σας τα παρουσιάζουμε.

Το 2 Μαζί στην Πλάκα είναι ένα εστιατόριο που προσφέρει ελληνική κουζίνα και ποιοτικό φαγητό. Εκεί είναι το μέρος που σίγουρα θα βρείτε κρέατα, ψάρια, χειροποίητα ζυμαρικά και πίτες, όλα με τη συνοδεία βοτάνων, αρωματικών, λουλουδιών και delicatessen.

Το Μουστάκι στο Χαλάνδρι είναι ένα gourmet ψητοπωλείο που φημίζεται για τις φρέσκες σαλάτες του, τα ποιοτικά ζουμερά ψητά του και τη μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρασιών. Wine cocktail, aperitif και spirits σας περιμένουν εκεί σε έναν φιλικό και στιλάτο χώρο.

To Mezzaluna  στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς και προσφέρει στους πελάτες του καλή ιταλική κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, ευφάνταστα ριζότο, κρέας και ψάρι ενώ παράλληλα δε λείπει η πλήρης λίστα κρασιών και cocktail.

Στα Εξάρχεια βρίσκεται το ελληνικό εστιατόριο Γιάντες που διαθέτει γνήσια ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, δίνοντας έμφαση στα βιολογικά προϊόντα. Γεμιστά κρεμμύδια, χορτοκεφτέδες, μοσχαράκι ψημένο με μπύρα αποτελούν μόνο μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε στο μαγαζί.

Το Viva El Vino στη Νέα Μάκρη είναι ένα wine restaurant με δημιουργικό χώρο, όπου ανάλογα με το πότο θα το επισκεφθείτε, μπορεί να απολαύσετε εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφική που κατά καιρούς φιλοξενεί. Κατά βάση πρόκειται για ιταλική κουζίνα αλλά υπάρχουν και κάποια κρέατα και μεζεδάκια ενώ όλα μπορείτε να τα απολαύσετε με ποιοτικά κρασιά του ιδιοκτήτη.

Το Corks & Forks στον Πειραιά είναι πλήρως εξοπλισμένο με γευστικά πιάτα διεθνούς κουζίνας μαζί με τις βασικές ποικιλίες κρασιού. Το εστιατόριο σας προτείνει να δοκιμάσετε, ανάμεσα στα άλλα, σπέσιαλ μοσχαρίσιο burger, φιλέτο σολομού με κατσικίσιο τυρί και πουρέ μπιζελιών και «surf n turf».

Το Testaccio Cucina Italiana στη Βουλιαγμένη για να γνωρίσετε την καρδιά της Ρώμης μέσα από τα πιάτα τους, όπως οι ίδιοι λένε. Είναι ένα εστιατόριο με γευστική και ποιοτική κουζίνα που σίγουρα απευθύνεται στους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας.

Εάν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε το γεύμα σας με τη συνοδεία ποιοτικών ποτών, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close