7+1 Ιταλικά Εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

1.1K

Όταν μιλάμε για ιταλικό, τα λόγια είναι περιττά. Το αγαπάμε, το θέλουμε και δεν μπορούμε να το χορτάσουμε. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε 8 ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη και σας τα προτείνουμε.

Το Comunale Italian & Sushi Food είναι ένα εστιατόριο με διεθνή και Ιταλική κουζίνα που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του έναν πλούσιο από επιλογές κατάλογο. Εκεί θα συναντήσετε, από ραβιόλι με γέμιση ντομάτας και μοτσαρέλας μέχρι γεμιστά ζυμαρικά με πορτοκάλι και φρέσκια ραβιόλι ala zucca.

Το  περιποιείται χρόνια τους πελάτες του με συνταγές της γνήσιας Ιταλικής κουζίνας. Είναι εξοπλισμένο με αγαπημένες Ιταλικές σπεσιαλιτέ και φημίζεται για την ποιότητα στην πίτσα και τις μακαρονάδες του.

Το IL Mulino είναι μια πιτσαρία με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές και καλομαγειρεμένες σπεσιαλιτέ της Ιταλίας που σερβίρονται σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Όλα αυτά σε έναν χώρο φιλικό και μοντέρνο με λεπτομέρειες pop art.

Η pizzeria Capri είναι ένα εστιατόριο Ιταλικής κουζίνας με σπεσιαλιτέ από τη φιλοσοφία της χώρας. Δημοφιλείς πίτσες, ζυμαρικά και πιάτα ημέρας είναι μόνο μερικά από αυτά που θα απολαύσετε κατά την επίσκεψή σας.

Το La Pasteria της γνωστής αλυσίδας είναι μια μοντέρνα Ιταλική trattoria που διαθέτει κάθε ζυμαρικό της επιλογής σας με κόκκινες ή λευκές σάλτσες, ιταλικό μπιφτέκι με φρέσκια ντομάτα και φρέσκο σολομό στη σχάρα με μασκαρπόνε, νιόκι, πίτσες και antipasti.

Η Πίτσα Φορνάτα είναι μια πιτσαρία γνωστή για την ποιότητα των υλικών της και τις γνήσιες ιταλικές συνταγές. Εκεί, θα δοκιμάσετε πολλά ιταλικά εδέσματα και ιδιαίτερη πίτσα με τραγανή και λεπτή ζύμη ψημένη σε πραγματικό φούρνο με ξύλα.

Το Da Leonardo προσφέρει νόστιμες πίτσες, πλούσιες σαλάτες και επιλεγμένα ιταλικά και ελληνικά κρασιά για το γεύμα σας. Pizza Tartufata, ποικιλία μανιταριών με λάδι τρούφας και spaghetti all’ Aglio-Olio Peperoncino είναι μόνο μερικά από αυτά που προτείνεται να δοκιμάσετε.

Το Θέλω Pizza είναι μια κλασική πιτσαρία σε έναν μοντέρνο χώρο που παρασκευάζει ποικιλία στις γεύσεις και τους συνδυασμούς από αγνά και ποιοτικά υλικά: Ιταλική ζύμη και ορεκτικά, σαλάτες και καλομαγειρεμένα ζυμαρικά και πολλά άλλα.

Για να απολαύσετε άμεσα την Ιταλική σας έξοδο, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές, ειδικά για εσάς!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close