Εστιατόρια με θέα Winter Edition: Πού θα βγεις για φαγητό με θέα και το χειμώνα!

7.8K

Τι και αν χειμώνιαζει σιγά σιγά; Σχεδόν κάθε μεγάλη πόλη διαθέτει εστιατόρια στα οποία μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα, ακόμα και αν είναι χειμώνας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και η Αθήνα. Πάμε λοιπόν να κάνουμε μία βόλτα σε 7 εστιατόρια με θέα στην Αθήνα που μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Λατίνι, Βάρκιζα

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Προνομιακά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά από το λιμανάκι της Βάρκιζας, με το απέραντο γαλάζιο στο βάθος και τις βαρκούλες σε πρώτο πλάνο, είναι το εστιατόριο Λατίνι. Είναι μία ιδανική επιλογή για φαγητό και τον χειμώνα, καθώς πέρα από την θέα του λιμανιού, διαθέτει έναν ειδυλλιακό εσωτερικό χώρο με επιβλητικό τζάκι που καίει στη μέση της σάλας, προσφέροντάς σου μοναδικές στιγμές. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή με ελληνικές και ιταλικές επιλογές, καθώς και μία μεγάλη λίστα κρασιών, προσεκτικά επιλεγμένη και συνεχώς ανανεώσιμη έτσι ώστε να καλύπτει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Παρήγγειλε αχινοσαλάτα, σασίμι σολωμού και ραβιόλια με γέμιση αστακού και θα εντυπωσιαστείς!

 

Βγες στο Λατίνι!

 


Apolis, Πετρούπολη

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Νούμερο ένα προορισμός στην Πετρούπολη για φαγητό με θέα όλη την πόλη, είναι το εστιατόριο Apolis. Απόλαυσε τη μοναδική ιταλική του κουζίνα, τη μοντέρνα διακόσμηση, τη lounge ατμόσφαιρα και τη μοναδική του θέα σε όλη την Αθήνα. Δοκίμασε αυθεντικό Ravioli Freschi con Funghi για αρχή, λαχταριστά Rib-eye alla griglia, κριθαρότο με γαρίδες και τυρί μασκαρπόνε, αλλά και μπιφτέκι γαλοπούλας με lime και πιπερόριζα. Τέλος συνδύασε το γεύμα σου με μία από τις πολλές επιλογές επώνυμων ελληνικών και ξένων κρασιών.

 

Βγες στο Apolis!

 


 

Ορίζοντες Λυκαβηττού, Λυκαβηττός

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Στην κορυφή του λόφου του Λυκαβηττού, θα βρεις το εστιατόριο Ορίζοντες. Μέλος του βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο, διαθέτει ανεμπόδιστη θέα της φωτισμένης Αθήνας. Πλούσιο μενού επιμελημένο από γνωστούς σεφ, μοντέρνα και υψηλών προδιαγραφών διακόσμηση, εξαιρετική θέα και μία λίστα κρασιών από όλο τον κόσμο, σου προσφέρουν ένα ταξίδι γεύσης και απόλαυσης. Δοκίμασε χοιρινό φιλέτο με μανιτάρια, ταλιάτα μόσχου και σοκολατένιο ηφαίστειο για επιδόρπιο.

 

Βγες στους Ορίζοντες Λυκαβηττού!

 


 

Ioannis Restaurant, Μακρυγιάννη

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Πολυτελής χώρος, κλασσική διακόσμηση και φυσικά υπέροχη θέα με φόντο την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο, τον Εθνικό Κήπο και τον Λυκαβηττό, σε περιμένουν στο εστιατόριο Ioannis, το οποίο βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου Royal Olympic. Διαθέτει ελληνική – δημιουργική κουζίνα, με έναν πλούσιο κατάλογο ελληνικών σπεσιαλιτέ και ελληνικών κρασιών. Δοκίμασε ριζότο, φιλέτο μοσχάρι και μους μάνγκο, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη.

 

Βγες στο Ioannis!

 


 

Terra Petra, Πετρούπολη

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Το πρώην λατομείο του Δήμου Πετρούπολης, έγινε το εστιατόριο Terra Petra. Ένα πολυεπίπεδο εστιατόριο με διαφορετικούς χώρους για διαφορετικές διαθέσεις, όμορφους κήπους με δέντρα και πράσινο, αλλά ταυτόχρονα και την πανοραμική θέα της πόλης. Σαν να είσαι κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος! Η εκπληκτική του θέα σε συνδυασμό με την εξαιρετική του διεθνή κουζίνα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις! Μπορείς να παραγγείλεις καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, πένες και ένα από τα πιο ζουμερά burger που διαθέτουν, το Caramelized Beef Burger.

 

Βγες στο Terra Petra!

 


 

Μαντρί, Γλυφάδα

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Το εστιατόριο Μαντρί, απoτελεί το μυστικό του βουνού της Τερψιθέας, διαθέτοντας την πιο γοητευτική θέα των νοτίων προαστίων, βλέποντας όλο τον Σαρωνικό. Προσφέρει ένα ζεστό περιβάλλον, σε έναν χώρο που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και το στοιχείο του ξύλου κυριαρχεί στον χώρο. Διαθέτει ξαιρετικές επιλογές ελληνικών πιάτων, αποτελώντας ιδανική επιλογή για να απολαύσεις το γεύμα σου με θέα, ιδιαίτερα αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος. Ο μπεκρίς μεζές και τα ζουμερά κολοψημένα μπριζολάκια σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις!

 

Βγες στο Μαντρί!

 


 

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, Καρέας

εστιατόρια με χειμερινή θέα

Στη ράχη του Υμηττού βρίσκεται το εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες. Σε αυτό μπορείς να  απολαύσεις μοναδική θέα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τον Αργοσαρωνικό και το Λυκαβηττό έως τα Τουρκοβούνια και την Πάρνηθα. Πέρα από την εξαιρετική του θέα, την οποία την απολαμβάνεις από την μεγάλη τζαμαρία που έχει, διαθέτει και έναν πολύ προσεγμένο και μοντέρνο χώρο, καθώς και φανταστική ελληνική κουζίνα. Παρήγγειλε κολοκυθολουκουμάδες, μακαρονάδα του γιαλού, κριθαρότο με γαρίδες, μοσχαρίσια ταλιάτα με ψητά λαχανικά και θα μα-γευτείς!

 

Βγες στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες!

 


Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε κράτηση τώρα!

 

Ανακάλυψε περισσότερα εστιατόρια με θέα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close