6 + 1 φοιτητικά στέκια στην Αθήνα

933

Όταν είσαι φοιτητής και θες να βγεις με το παρεάκι σου, το σίγουρο είναι ότι θα ψάξεις για μέρη, όπου μπορείς να κάτσεις χαλαρά και –φυσικά- οικονομικά. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε ωραία μαγαζιά όπου μπορείς να πας και να βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Το Σχολαρχείο στου Ζωγράφου είναι μία καλή επιλογή για φαγητό και ποτό κοντά στην Πανεπιστημιούπολη. Οι εκλεκτοί του μεζέδες και η σωστή μουσική είναι αυτό που ψάχνετε είτε μετά το μάθημα στη σχολή είτε το βράδυ μετά τη βόλτα σας.

Το Γκαζοχώρι στο Γκάζι έχει μεγάλη ποικιλία από νόστιμους ελληνικούς μεζέδες ενώ παράλληλα το τσίπουρο, το κρασί και τα ρακόμελα ολοκληρώνουν την έξοδο της παρέας στη μεγάλη στολισμένη αυλή που θυμίζει παραδοσιακό καφενείο.

Το Μπαλκονάτο στου Ζωγράφου είναι ένα μεζεδοπωλείο που μπορεί να σας προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο από παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες πινελιές, τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε από ποιοτική ρακί, τσίπουρο και ούζο.

Εάν ψάχνετε καλό μεζεδοπωλείο, η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι θα σας κάνει να φύγετε ευχαριστημένοι. Εκεί, με πανοραμική θέα στη Πλάκα και τον βράχο της Ακρόπολης θα γευτείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και ελληνικά αποστάγματα στα μαρμάρινα τραπεζάκια του.

Επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να πείτε όχι σε πίτσα και μακαρόνια, το Mystic Pizza & Pasta στα Εξάρχεια μάλλον πρέπει να είναι στις επιλογές σας. Ο χώρος μπορεί να είναι λίγο μικρός αλλά η ποικιλία των γεύσεων είναι μεγάλη. Υπάρχουν μέχρι και πιάτα vegan για εσάς που έχετε επιλέξει τη χορτοφαγία.

Από την άλλη, οι λάτρεις της μπυραρίας μπορούν να βρουν αυτό που ζητούν στον άνετο χώρο του Octoberfest στην Αγία Παρασκευή. 74 ετικέτες μπύρας και 10 βαρελίσιες μαζί με μια ωραία ποικιλία μεζέδων θα σας λύσουν τα χέρια.

Τέλος, το Rosebud στο Κολωνάκι είναι ένας χώρος με ευρωπαϊκή – σινεφίλ ατμόσφαιρα που συγκεντρώνει πολύ νέο κόσμο και κυρίως από το Πολιτικό και τη Νομική. Ευφάνταστοι χυμούς, ποικιλία κρασιών, δημιουργικά πιάτα και χορτοφαγικό μενού σας περιμένουν εκεί για να τα απολαύσετε.

Ακόμα να κλείσεις; Μπες e-table.gr και κάνε κράτηση στο «δικό σου» στέκι απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close