Εστιατόρια και Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

644

Από 1/1/2015 το e-table επιβραβεύει τους χρήστες του με Πόντους Επιβράβευσης προς εξαργύρωση σε όσα εστιατόρια ενταχθούν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών!

Η συμμετοχή των εστιατορίων στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και αφορά μόνο όσα εστιατόρια δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτό. Το κόστος των εκπτωτικών κουπονιών που εξαργυρώνουν οι χρήστες μέσω των πόντων επιβράβευσης καλύπτεται αποκλειστικά από το e-table.gr και σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνει τα εστιατόρια.

Τα οφέλη συμμετοχής για τα εστιατόρια είναι:

  • Περισσότεροι νέοι πελάτες! 
    •  Χωρίς κανένα απολύτως κόστος αυξάνετε τις κρατήσεις που δέχεστε μέσω του e-table καθώς οι χρήστες μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους τους μόνο στα εστιατόρια που μετέχουν στο πρόγραμμα.
    • Το e-table θα ανακατευθύνει του χρήστες του σε εσάς σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έγινε η κράτησή τους δεκτή λόγω ανωτέρας βίας από κάποιο άλλο εστιατόριο.
    • Το τηλεφωνικό κέντρο του e-table θα προτείνει το δικό σας εστιατόριο σε όσους ζητούν κάποια πρόταση για την έξοδό τους.
  • Περισσότερη δωρεάν προβολή στην ιστοσελίδα μας και τα Social Media. Κάθε εστιατόριο που θα μετέχει στο πρόγραμμα, θα προβάλλεται πολύ περισσότερο σε όλες τις διαφημιστικές μας ενέργειες, δεδομένης της στενής συνεργασίας του με την ομάδα μας.

Το e-table από την μεριά του θα αποδίδει στο εστιατόριο στο τέλος κάθε μήνα το σύνολο του ποσού που έχει αποδοθεί από το εστιατόριο στους χρήστες του e-table όταν αυτοί εξαργυρώνουν τους πόντους τους σε κουπόνια των 10 Ευρώ ή των 25 Ευρώ.

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 311 5555.

Περισσότερα για το πως λειτουργούν οι Πόντοι Επιβράβευσης μπορείτε να μάθετε εδώ.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close