Για φαγητό στο Μοναστηράκι

967

Το Μοναστηράκι είναι μία από τις χαρακτηριστικές και ιδιαίτερες περιοχές της Αθήνας. Τα γραφικά σοκάκια, η πλατεία, τα μαγαζάκια, οι καφετέριες και το φαγητό που διαθέτει δημιουργούν ένα πολύ θελκτικό πακέτο για τους υποψήφιους επισκέπτες της περιοχής. Το e-table.gr, λοιπόν, βρήκε για εσάς μερικά εστιατόρια στο Μοναστηράκι, για να είναι τα πάντα έτοιμα για τη βόλτα σας εκεί.

Το ErmouKitchen114 είναι ένα εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία από πιάτα ελληνικής κουζίνας. Το μενού διαθέτει παραδοσιακούς μεζέδες, ζυμαρικά με γευστικές σάλτσες και εκλεκτά ψητά κρέατα. Δοκιμάστε κάποιο από τα σπέσιαλ σπιτικά μαγειρευτά, όπως το μεθυσμένο με μαυροδάφνη μοσχαράκι.

Το εστιατόριο Εμπορικόν με την ιδιαίτερη και vintage αίσθηση, προσφέρει ένα μενού με ορεκτικά, ξεχωριστές σαλάτες, ψητά, μαγειρευτά και σπεσιαλιτέ ημέρας παρασκευασμένα από τα πιο αγνά υλικά. Μπρουσκέτες με πικάντικες γεύσεις αλλαντικών, καραμελωμένα λουκάνικα και σπέσιαλ μικρές κιμαδόπιτες θα αποτελέσουν μερικές από τις επιλογές σας.

Στο Διά Ταύτα θα συναντήσετε έναν μοναδικό χώρο με πέτρα και ξύλο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστούς μεζέδες από όλη την Ελλάδα και να τους συνοδεύσετε με ένα ποτήρι ωραίο κρασί.

Το 33 Αδριανού βρίσκεται σε έναν δρόμο με ξεχωριστή σημασία για την ιστορία της Αθήνας. Εκεί θα βρείτε έναν χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα, ο οποίος θα σας πείσει να απολαύσετε ένα από τα πολλά είδη μπύρας ή το cocktails σας.

Το Nonna είναι ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα που περιλαμβάνει παραδοσιακές σπιτικές συνταγές. Σας περιμένουν όσπρια, υγιεινές σαλάτες, πίτες , ζυμαρικά, σπετζοφάι, κινόα και λαχταριστά σπιτικά γλυκά, όπως καρυδόπιτα και ραβανί.

Ο Δίαυλος είναι ένα μεζεδοπωλείο δίπλα στο Ναό του Ηφαίστου και με θέα την Ακρόπολη. Τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και μαγειρεύονται μεράκι από Έλληνες chefs, με φρέσκα προϊόντα. Εκεί θα βρείτε από μεζέδες και ορεκτικά μέχρι μαγειρευτά και της ώρας.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε online & δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές και προνόμια μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών του e-table.gr.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close