Εστιατόρια με μενού για χορτοφάγους!

619

Όντας vegetarian στην Αθήνα, πολλές φορές είναι δύσκολο να έχεις μεγάλη γκάμα από εστιατόρια που μπορούν να σου προσφέρουν πιάτα σύμφωνα με τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας. Άλλωστε, δεν είναι μια τάση της μόδας που μπορείς να αλλάξεις αλλά τρόπος ζωής. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε το vegetarian γεύμα σας.

Το Rosebud στο Κολωνάκι είναι ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που διαθέτει ένα πλούσιο χορτοφαγικό και vegan μενού. Εκεί θα βρείτε επιλογές, όπως σουβλάκι από τόφου με ντομάτα, κρεμμύδι, κίτρινη πιπεριά στη σχάρα και πατάτες τηγανητές. Μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ευφάνταστους χυμούς, ποικιλία κρασιών και ωραία μουσική.

Το περσικό εστιατόριο Αναχίτα στο Χαλάνδρι προσφέρει μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα περιβάλλον που τιμάει την κουζίνα του. Εκεί σας περιμένουν πιάτα, όπως το Μαστοχιαρ (γιαούρτι, αγγούρι, δυόσμος), περσικό ρύζι (μπασμάτι με σαφράν) και σαλάτα Κραφς (σέλερι, μήλο, ραπανάκι, σως λεμονιού).

Το Mezzaluna στο Κεφαλάρι είναι το ιταλικό εστιατόριο που διαθέτει ποιοτική ιταλική κουζίνα και δημιουργεί ολόφρεσκα πιάτα ζυμαρικών και εκπληκτικές πίτσες με λεπτή ζύμη. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά πιάτα, από πέννες με ντοματίνια, μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό μέχρι πίτσα μαργαρίτα με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα.

Στο μεξικάνικο Santa Fe στο Χαλάνδρι θα απολαύσετε αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις σε έναν χώρο με διακόσμηση και χρώματα της Κεντρικής Αμερικής. Quesadillas με αβοκάντο και cheddar, veggie tacos με guacamole, μαρούλι, ντομάτα, τυρί, μανιτάρια και πικάντικη σάλτσα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε.

Το Little India στη Νέα Ερυθραία είναι ένα φιλόξενο εστιατόριο με ινδική κουζίνα που μάλιστα διαθέτει ειδική κατηγορία στον κατάλογό του με vegetarian συνταγές, όπως το Dal Channa (ινδικές κίτρινες φακές με μπαχαρικά, chilli και κόλιανδρο) και το Bombay Aloo (πατάτες με φρέσκο κρεμμύδι, ντομάτα, ginger, σκόρδο και μπαχαρικά).

Εάν ανυπομονείτε να κανονίσετε το vegetarian γεύμα σας, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close