Σε 5 μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά για εκλεκτά μεζεδάκια

6K

Φύγαμε για εκλεκτά μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά που μαγειρεύουν πεντανόστιμα μεζεδάκια, από ζουμερά κρεατικά μέχρι φρέσκα θαλασσινά!

Ουζερί τα Πινελίκια

μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά

Τα Πινελίκια βρίσκονται στην Καλαμαριά σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Αυτό το γραφικό ουζερί σε υποδέχεται από το 1995 με ελληνική κουζίνα και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Πάνω σε έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της πόλης, ο φωτεινός χώρος του μεζεδοπωλείου προσφέρει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακές σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με μεράκι και αγνά υλικά.

e-table tip: Δοκίμασε τα σπιτικά σουζουκάκια, το μπιφτέκι Θεσσαλονίκης, το καλαμάρι τηγανητό με σως λεμονιού, το σπετσοφάι θαλασσινών, η μακαρονάδα με τόνο και φρέσκα ψάρια ημέρας. Υπάρχει και special menu με 10€/ άτομο που περιλαμβάνει σαλάτα ή ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο.

 

Κλείσε στα Πινελίκια 

 


 

Thess Meze

μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά

Το Thess Μeze είναι ένα από τα καλά μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά που θα δοκιμάσεις εκλεκτά μεζεδάκια της θάλασσας. Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό χώρο αλλά και δίπλα στη θάλασσα θα δοκιμάσεις φρέσκα θαλασσινά και ψάρια που  συνδυάζονται μοναδικά με τσίπουρο και ούζο

e-table tip: Δοκίμασε μύδια, γαρίδες, θράψαλα, γούνες και την εξαιρετική τηγανιά μανιταριών!

 

Κλείσε στo Thess Μeze

 


 

Ουζερί Λαβασάς

μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά

Το ουζερί – μεζεδοπωλείο Λαβασάς στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δίνει τη δική της πινελιά σε ότι αφορά το καλό φαγητό και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Φημίζεται για τα διάφορα θαλασσινά, τα μεζεδάκια και τα πολλά είδη ψαριών που μαγειρέυονται είτε σαγανάκι, είτε στο τηγάνι και προσφέρονται φρέσκα και νόστιμα καθημερινά στο πιάτο σου.

e-table tip: Δοκίμασε καλαμαράκια, γαύρο, δροσερές σαλάτες, ψητές γαρίδες και ψάρια ψητά στα κάρβουνα.

 

Κλείσε στo Λαβασά

 


 

Maestros Fish and Meat

μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά

 O Maestros Fish and Meat είναι από τα γνωστά μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά για μεσογειακή κουζίνα. Ένας μοντέρνος χώρος που αποπνέει ζεστασιά θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια και τους φίλους σου. Το μενού του περιλαμβάνει νόστιμα πιάτα με ψάρι και κρέας και απλές, καθαρές γεύσεις που δημιουργούνται από τα πιο εκλεκτά υλικα.

e-table tip: Αξίζει το μυδοπίλαφο, τα σπέσιαλ σαλιγκάρια, buffalo burger, τα ψητά ψάρια στα κάρβουνα, τα κεμπάπ και ρώτα επίσης και για τα σπέσιαλ πιάτα ημέρας.

 

Κλείσε στo Maestros Fish and Meat

 


 

Ουζερί Σταύρος

μεζεδοπωλεία στην Καλαμαριά

Το Ουζερί Σταύρος στην Καλαμαριά είναι γνωστό στέκι των καλοφαγάδων για ελληνική κουζίνα και μεζέδες. Ο χώρος είναι φιλόξενος και cozy, συνδυάζοντας παραδοσιακή διακόσμηση με μοντέρνα σοιχεία. Το μενού στο Ουζερί Σταύρος περιλαμβάνει κλασικές ελληνικές συνταγές, σπεσιαλιτέ που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και φρέσκα ψάρια.

e-table tip: Δοκίμασε γαρίδες σαγανάκι, χταπόδι ξυδάτο, φαγκρί στα κάρβουνα, γαύρο μαρινάτο και σπέσιαλ ψαρόσουπα.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close