Τσιπουράδικα στο Πειραιά που ξεχωρίζουν!

5.8K

Τώρα που είμαστε λίγο πιο κοντά στο σαββατοκύριακο και αρχίζουμε να μπαίνουμε σε mood εξόδου, ίσως έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε πως θα χαλαρώσουμε με τους φίλους μας. Μια καλή πρόταση είναι να επισκεφτούμε κάποιο καλό τσιπουράδικο που θα μας κάνει να διασκεδάσουμε με νόστιμους μεζέδες, τσίπουρο και συνήθως πρόκειται για μία πρόταση σε λογική τιμή για τις εποχές που ζούμε! Η πρόταση μας για αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει πέντε τσιπουράδικα στον Πειραιά που θα ανεβάσουν την διάθεση σας στα ύψη!

Η Τσιπουροκατάσταση στον Πειραιά, στον πεζόδρομο της Καραΐσκου, είναι ένας προορισμός για τσίπουρο και παραδοσιακούς μεζέδες που δεν θα αφήσουν κανένα δυσαρεστημένο μιας και υπάρχουν όχι μόνο επιλογές θαλασσινών αλλά και κρεατικών.

Άλλη μια επιλογή για καλό τσίπουρο είναι η Άναξος στην Καστέλλα με παραδοσιακούς μεζέδες και γευστικές προτάσεις από το νησί της Λέσβου. Στο μενού το μεγαλύτερο μέρος των προτεινόμενων πιάτων είναι φτιαγμένα με προϊόντα από το νησί προερχόμενα από μικρούς παραγωγούς!

Στην γειτονιά της Δραπετσώνας, βρίσκεται το Τσιπουράκι που θα θυμίσει σε πολλούς κουτούκια άλλης εποχής. Με θαλασσινά μεζεδάκια όπως γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια σε διάφορες νόστιμες παρασκευές και φυσικά εκλεκτό τσίπουρο για συνοδεία.

Το Παραμύθι στο Πασαλιμάνι είναι ένας επίσης ενδιαφέρον προορισμός για τσίπουρο με την παρέα. Εκεί εκτός από το καλό τσίπουρο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε “σπιτικά” καλομαγειρεμένα μεζεδάκια σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Τέλος, στο Πασαλιμάνι και πάλι,  το τσιπουράδικο Πάμε Χύμα είναι ένας ακόμα νόστιμος προορισμός για μεζεδάκια και τσίπουρο σε πολύ λογικές τιμές με πρωταγωνιστές κλασικά μεζεδάκια και παραδοσιακές γεύσεις!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close